KarnaХай Насниться Вам Як Гай Шумить І Поля З Медом Волохом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хай Насниться Вам Як Гай Шумить І Поля З Медом Волохом

Текст пісні "Хай насниться вам" від KARNA занурює слухача у світ теплих побажань і затишних вечорів, пронизаних миром та спокоєм. У перших рядках звернення йде до всіх, хто залишається несплячим вночі, включно з "сивим астрономом", символізуючи тих, хто споглядає за зорями і шукає відповіді на великі питання. Побажання, аби їм "наснилося, як гай шумить", несе в собі бажання природної гармонії та спокою, а "поля з медом волохом" викликають образи плодючості і благодаті.

Далі пісня звертається до водія, який прагне швидше повернутися додому, бажаючи йому легкої і безпечної дороги. Це підкреслює загальну тему пісні про подорож додому, не тільки фізичну, але й духовну, до місця, де панують мир і злагода.

В останніх строфах звернення йде до тих, хто втратив близьких, хто "став янголом", пропонуючи втіху та надію на зустрічі, символізовані образом лелеки, що приносить нове життя. Висловлюються побажання про мир у сім'ях, про любов та розуміння між близькими. Загальне послання пісні - це велике бажання благополуччя, злагоди та любові всім слухачам, подане через зображення і образи, що викликають відчуття тепла та домашнього затишку. Повторюване "Добрий вечір вам!" слугує нагадуванням про те, що кожен вечір може бути добрим, якщо ми зберігаємо в серці світло і тепло до навколишнього світу.

Коментарі (2)
  1. Biopigsica20.05.2024
    Ця пісня - справжній бальзам для душі! У вирі повсякденного стресу, мелодія від KARNA дозволяє поринути в умиротворення і відчути магію природи. Скачати і насолоджуватися кожною нотою - обов'язково!
  2. Felealesspup9.05.2024
    Цей трек відкриває двері у світ незайманої природи та справжніх емоцій. Його ритми та тексти нагадують про дитинство, проведене серед густих лісів та безкраїх полів. Відчуваю, як ця мелодія повертає мене до коріння, де кожен звук важливий. Слухаю і не можу заспокоїтися, так хочеться вибратися на свіже повітря! Але тут же знову натикаю на "програти ще раз"...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!