Оля ЦибульськаЛежить На Самому Дні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лежить На Самому Дні

Пісня "Лежить на самому дні" у виконанні Олі Цибульської розкриває історію глибокого внутрішнього переживання, страхів і роздумів про любов та втрату. Лірична героїня ділиться своїми побоюваннями не тільки перед темрявою, але й перед власними емоціями та спогадами, що ведуть її назад до моментів, проведених разом з коханою особою. Вона згадує часи, коли вони разом були щасливі під літнім небом, невідчутно для навколишнього світу і повністю віддані одне одному.

Основна тема пісні обертається навколо складностей у вираженні почуттів і бажанні зберегти цю ніжність і близькість, не дивлячись на обставини. Лірична героїня зазначає, що уникає поцілунків, вірячи в народні прикмети про те, що вони можуть призвести до розлуки, і просить лише тримати її за руку, даючи зрозуміти, що фізична близькість для неї не так важлива, як емоційна зв'язок.

Глибше в пісні звучить ідея про страх перед мовчанням, яке може приховувати в собі біль, що "лежить на самому дні". Це вказує на складність спілкування про власні почуття, коли слова "люблю" важко вимовити, але ще важче - не чути їх у відповідь. Пісня передає тугу за невисловленими словами кохання, які були обіцяні, але так і не були сказані.

В цілому, пісня "Лежить на самому дні" є роздумом про любов, втрату та значення невимовлених почуттів. Вона виражає складність людських емоцій, які, незважаючи на всі перешкоди, залишаються найважливішими в житті кожної людини.

Коментарі (3)
  1. Clunsanconsling14.06.2024
    Лежить на самому дні" - така загадкова пісня, що заворожує своїм змістом! Складно зрозуміти, що саме Оля Цибульська мала на увазі, але саме це й робить її цікавою. Якщо теж хочеш відчути цей музичний феномен, раджу скачати і слухати на повторі!
  2. Buhtolessre12.05.2024
    Ця пісня ніби занурила мене у море емоцій. Спочатку здавалося, що я просто пливу наверх, але чим далі, тим глибше. З кожним акордом відчуваю, як тону у своїх страхах і сумнівах. Дуже сильно і несподівано для мене
  3. Titecircver9.04.2024
    Незважаючи на моє суб'єктивне небажання слухати цю пісню, треба визнати, що вона має глибоке звучання і лірику, яка змушує замислитись. "Лежить на самому дні" - це не просто слова, а історія, що заставляє інтуїцію шукати підводні камені власних переживань. Оля Цибульська додала щось таке, що резонує з внутрішнім світом, навіть якщо спочатку і не хочеться цього визнавати. У кожної ноти своя історія, у кожного слова - свій підтекст. Ця пісня - наче глибоке занурення у себе, з відкриттями, до яких не завжди готовий. Але це те, що робить музику мистецтвом - здатність говорити з нами на рівні, до якого іноді не доходять навіть слова. Непросто, але варто спробувати зрозуміти.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!