KamaliyaТам Де Калина За Лісами Горами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Де Калина За Лісами Горами

Пісня "Там, де калина за лісами-горами" у виконанні KAMALIYA - це зворушливий гімн рідній Україні, в якому виражається глибока любов до Батьківщини та непохитна віра в її майбутнє. Автор тексту звертається до українського народу з закликом про єдність та взаємопідтримку, підкреслюючи необхідність стояти пліч-о-пліч у важкі часи. Імагінарний вогонь, що палає в серці, символізує незламність духу та надію на краще майбутнє.

Пісня змальовує ідилічні образи України - країни, де мальовничо розкинулися ліси й гори, де цвіте калина. Це не просто краса природи, а глибокі корені, що зв'язують кожного українця з рідною землею. У тексті виражається любов і туга за Україною, як за єдиною і неповторною Батьківщиною.

Водночас, пісня несе в собі меседж сили та оптимізму. Вона говорить про непереможність українського народу, здатність вставати після випробувань та йти вперед до світлого майбутнього. "Після ночі завжди світає" - цей рядок символізує непохитну віру в те, що всі труднощі будуть подолані, а країна знову засяє світлом свободи та щастя. Україна представлена як країна, що єднає серця своїх дітей, незалежно від випробувань, які їй доводиться переживати. Ця пісня - голос віри у відродження та єдність, голос кожного, хто серцем і душею лине до своєї єдиної і неповторної України.

Коментарі (2)
  1. Drapomlawork30.05.2024
    Душа летить далеко за горизонти, шукаючи відповіді на свої запитання. У такі моменти, коли апатія змінюється мрійливістю, лише "там де калина за лісами горами" може повернути мене до життя. Скачати цю пісню - це як знайти острів спокою в океані емоцій. Слухаю і мрію разом з KAMALIYA.
  2. Graphabtigen24.05.2024
    Слухаючи "там де калина за лісами горами" від KAMALIYA, відчуваєш справжню українську душу та красу нашої природи. Це наче подорож у дитинство, де все було простим і справжнім. Музика, що гріє серце і надихає на нові звершення. Дуже рекомендую!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!