KamaliyaПісня Містами Ллється Підіймись

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Пісня Містами Ллється Підіймись

Пісня "Пісня містами ллється, підіймись" виконавиці KAMALIYA втілює в собі глибокий патріотичний зміст, закликаючи до єдності та відродження українського духу. Текст пісні наповнений метафорами та образами, які відображають непохитну віру в силу та незламність народу, що об'єднується навколо своєї Батьківщини. Слова "Пліч-о-пліч" і "Палає вогонь в сердці" символізують спільноту та внутрішню силу кожного українця, який готовий стати на захист своєї країни.

Пісня звертається до багатовікової історії України, використовуючи образ калини, яка стоїть за лісами-горами, щоб підкреслити красу та велич природи, а також міць і непорушність духу українського народу. "Єдина моя Україна" - це не лише вираз географічної цілісності, але й глибока емоційна прив'язаність до рідної землі, яка слугує джерелом сили та натхнення.

Останні рядки пісні "Досить сліз, Україна людей єднає, Вільна країна встає, Посміхнись, Після ночі завжди світає" нагадують про непереможний оптимізм та віру в майбутнє. Вони висловлюють переконання, що після темних часів обов'язково настане світанок. Слова пісні мотивують не здаватися перед труднощами, підкреслюючи, що в єдності та взаємопідтримці лежить ключ до перемоги та процвітання України. Ця пісня є гімном надії та відваги, закликаючи кожного українця до дії, єднання та віри в світле майбутнє своєї країни.

Коментарі (3)
  1. Ermilwacal27.05.2024
    Оце так пісня! Починаєш слухати і одразу занурюєшся у світ мрій. Музика просто захоплює, а текст змушує замислитися про глибокі речі. Неймовірне відчуття, наче летиш над містом у нічному небі. Раджу всім, хто шукає щось особливе.
  2. Pyganglipoll24.05.2024
    Зайшов сюди, щоб послухати "Пісня містами ллється підіймись" від KAMALIYA, і відразу відчув, як ця мелодія заполонила мене страхом і тривогою. Не знаю, чи варто підійматися, коли все навколо тягне вниз. Можливо, це пісня для тих, хто вже не боїться висоти.
  3. Warcuedengae11.05.2024
    Неймовірно! Це те, що потрібно для підняття настрою та насолоди життям. Мелодія захоплює, а слів вже не знайдеться – вони просто чарівні. Дякую, що ділитеся такими шедеврами! Настрій піднято до небес
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!