KamaliyaТам Де Калина За Лісами Горами Де Батьківщина Моя

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Де Калина За Лісами Горами Де Батьківщина Моя

Пісня "Там, де калина за лісами-горами" у виконанні KAMALIYA - це справжній гімн Україні, вираження любові та прихильності до рідної землі. Вона відображає глибокі почуття патріотизму, єдність народу і непохитну віру в краще майбутнє. Перші рядки пісні закликають до єднання, підкреслюючи, що серед випробувань і труднощів, любов та віра в Україну ніколи не згасають. Пісня нагадує, що незважаючи на все, українці залишаються сильними та єдиними, готовими разом долати будь-які перешкоди.

У рефрені пісні KAMALIYA виражає свою безмежну любов до України, символічно використовуючи образ калини - традиційний український символ краси, міцності та стійкості. Ці слова не лише вшановують природу і культуру України, але й звучать як особисте зізнання в любові до рідної країни, до її історії та народу.

Пісня також несе в собі послання надії та оптимізму, закликаючи не здаватися перед обличчям труднощів. "Досить сліз, Україна людей єднає, Вільна країна встає, Посміхнись, Після ночі завжди світає, Все буде добре, знаю" - ці рядки спонукають вірити в майбутнє, нагадуючи, що після кожної ночі настає ранок, і після будь-яких випробувань Україна знову встане, єдина та непереможна.

Загалом, пісня є виразом безкінечної відданості та любові до України, її народу та культури. Вона наголошує на важливості єдності, віри в себе та свою країну, а також передає віру в те, що, не дивлячись на всі виклики, Україна залишиться міцною та єдиною. Вона змушує кожного, хто її слухає, відчути гордість за свою країну та віру в світле майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Ovapteonio24.05.2024
    Що ж, "Там де калина за лісами горами де батьківщина моя" від KAMALIYA - це, мабуть, саме те, що мені зараз потрібно, щоб трохи відволіктися від напруженості та вгамувати голод. Пісня, може, і монотонна, але скачати її варто хоча б заради атмосфери та емоцій. Ідеально підходить для того, щоб згадати рідний край. Рекомендую!
  2. Gistkekonbe19.05.2024
    Чому мені здається, що мої вуха ображені? Це не музика, а справжнє катування. В такому стані тільки погіршило мій настрій. Краще б слухала тишу...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!