KamaliyaТам Де Калина За Лісами Горами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Де Калина За Лісами Горами

У пісні "Там де калина за лісами-горами" виконавиці KAMALIYA закладено глибокий емоційний зміст, що відображає любов та прихильність до України. Вона починається з заклику стояти пліч-о-пліч, що символізує єдність та силу духу українського народу. Вогонь у серцях, про який ідеться у пісні, метафорично вказує на непохитну волю та надію, яка керує українцями у боротьбі за свою свободу та незалежність.

Згадка про калину, традиційний символ України, що з'являється на тлі лісів і гір, підкреслює глибоку зв'язок із рідною землею та культурною спадщиною. Такий образ викликає у слухачів почуття патріотизму та ностальгії по Батьківщині.

У пісні також йдеться про важливість єдності та оптимізму. Заклик "досить сліз" і віра в те, що "все буде добре", висловлюють сподівання на краще майбутнє для України. Мотив світанку після ночі символізує відродження, новий початок та віру в перемогу добра над злом.

В цілому, пісня є гімном незламності українського духу, любові до рідної землі та віри в світле майбутнє. Вона звертається до сердець слухачів, закликаючи до єдності, мужності та непохитної віри у свою країну.

Коментарі (3)
  1. Quithreadisto18.06.2024
    Щось неймовірне... Відчувається як занурення у глибину власних емоцій. Слухаєш і наче проходиш крізь гори та ліси, шукаючи спокій, але знаходиш лише ще більше питань. Чудова мелодія для тих, хто хоче на мить зупинитись та відчути власну тривогу по-новому. Спробуйте послухати, можливо, знайдете відповіді на свої питання.
  2. Ptertervibers31.05.2024
    Завжди вражаюся, як музика може так точно передати глибокі почуття. Ця пісня торкає найпотаємніші куточки душі, нагадуючи про щось далеке і водночас дуже близьке. Неможливо не відчути магію мелодії і слів, що ведуть у світ мрій та спогадів. Це справжнє натхнення для душі. Раджу послухати, особливо коли сумно і хочеться знайти відповіді на питання, які давно бентежать серце.
  3. Haystaldacdsin2.04.2024
    Знаєте, коли пронизливий голос Камалії зливається з ніжними акордами "Там де калина за лісами горами", виникає щось магічне. Ця пісня відкриває двері в минуле, де кожен акорд ніби зустріч зі старим добрим другом. І хоча зараз на душі неспокійно і серце наповнене тугом за втраченим, слухаючи цю мелодію, розумію, що у світі ще залишилася краса, здатна зцілити рани. Так, можливо, я занадто раціонально ставлюся до емоцій, але саме в такі моменти відчуваю, що музика — це те, що дійсно має значення. Дякую, що нагадали про це.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!