Іван НикитюкА На Тому Боці – Там Живе Марічка

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А На Тому Боці – Там Живе Марічка

Пісня "А на тому боці – там живе Марічка" виконавця Івана Никитюка занурює слухача у світ нездійсненної любові, розкинутої між двома берегами річки. Ліричний герой описує красу природи, яка стала свідком його почуттів до Марічки – дівчини, що живе на протилежному березі. Її зображення, пов'язане з природною гармонією і красою, набуває майже міфічних рис, де її вихід з хати на поріг стає важливою подією для цілого оточення.

У другому абзаці відчувається глибока зв'язок між красою Марічки і реакцією оточуючих чоловіків, що лише підкреслює її недосяжність для ліричного героя. Її посмішка і погляд стають причиною для жартів і заздрощів, але для героя – символом невимовного болю та нездатності перебороти перешкоду, яку становить річка.

Останній абзац підсумовує внутрішній конфлікт героя, який, з одного боку, переживає глибокі почуття до Марічки, але з іншого – не знаходить шляху до неї. Його самотні прогулянки берегом річки в пізні години символізують відчай і водночас надію, що колись він все-таки знайде спосіб досягти бажаного. Пісня залишає відкритим фінал історії, залишаючи слухача з роздумами про силу любові та перешкоди на її шляху.

Коментарі (1)
  1. Thesnafpwobbge6.04.2024
    Кожен раз, слухаючи "А на тому боці – там живе Марічка" від Івана Никитюка, відчуваю себе ніби на межі двох світів – реального і неймовірного. Ця пісня – місток, що з'єднує мене з нескінченною красою української природи та глибиною народної душі. Вона лікує мою болісність, наповнює серце оптимізмом і змушує вірити у чудеса, незважаючи на все. Дякую, що ділитеся таким скарбом
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!