RoxolanaВечір Тихо На Землю Упав Засвітив Зірницями

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вечір Тихо На Землю Упав Засвітив Зірницями

Пісня "Вечір тихо на землю упав засвітив зірницями" виконавиці ROXOLANA розповідає історію про втрачене кохання та зраду. Вечірній час, символізований засвіченням зірок, слугує метафорою закінчення чогось красивого та початку роздумів про зраду коханої людини. Головна героїня згадує обіцянки вірності та ніжності, які їй давав коханий, але згодом вона дізнається про його зраду.

У рефрені пісні лунає відмова героїні від спроб колишнього коханого відновити стосунки. Вона рішуче повідомляє йому, що вже заручена з іншим, підкреслюючи, що їхні шляхи розійшлися назавжди. Фраза "Не стій під вікном, не дивись засмучено" символізує відхилення будь-яких спроб колишнього змінити ситуацію або викликати жаль.

Далі пісня звертається до теми розкаяння і втрачених можливостей. Героїня згадує, як чекала коханого, коли він був відсутній, але тепер, коли він повернувся, для їхніх стосунків вже занадто пізно. Ця частина підкреслює почуття замученості та розчарування від нерозділеного кохання.

В заключні рядки пісні лунають слова про неможливість повернення до минулого та заклик залишити спогади про минуле кохання. Героїня виступає сильною та незалежною, підкреслюючи своє рішення рухатися вперед, незважаючи на біль минулого. Пісня стає виразом емоційного зростання та самоствердження після розриву стосунків.

Коментарі (3)
  1. Wetnrimissing30.05.2024
    Часом, коли здається, що день занадто гучний, потрібна лише одна мелодія, щоб повернути гармонію. Дякую за цей спокій і магію звуків!
  2. Trolismidi28.05.2024
    Оце так сюрприз! Зайшов послухати щось нове, а тут мелодія, що здатна перенести в самісіньке серце ночі. Ще один музичний скарб знайдено!
  3. Funcrilpapu6.04.2024
    Пісня "Вечір тихо на землю упав засвітив зірницями" від ROXOLANA, це наче листя, що ніжно опадає на землю, але замість того, щоб прикрасити осінню алею, воно приземляється прямісінько в серце. Чекав на вибух емоцій, а отримав шепіт нічної тиші. Мабуть, саме так звучить розчарування, обрамлене любов'ю. Як іронічно, що навіть у розчаруванні можна відшукати щось магічне. ROXOLANA, ти змусила моє циклотимічне серце забитися в ритмі твоєї музики, навіть якщо вона не зовсім те, чого я очікував.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!