RoxolanaНе Жди Не Ходи Разом Не Стояти Нам

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Жди Не Ходи Разом Не Стояти Нам

Пісня виконавця ROXOLANA, "Не жди не ходи", занурює слухача у світ розлуки та невиконаних обіцянок. На початку пісні ми зустрічаємось із згадкою про обіцянки вірності та ніжності, які виявились невиконаними. Лірична героїня пригадує моменти, коли їй обіцяли бути "наймилішою", але ці обіцянки залишились лише словами, адже її коханий зрадив її з іншою.

Основний рефрен пісні "Не жди, не ходи, разом не стояти нам" та "Я вже засватана" виражає категоричність рішення ліричної героїні розірвати всі зв'язки з минулим і рухатися далі. Вона вимагає від колишнього коханого не чекати на неї та не приходити, адже вона вже вирішила влаштувати своє життя з іншим.

В третьому куплеті підкреслюється її розчарування та втома від безкінечного чекання в минулому, коли вона сподівалася на його повернення. Втім, тепер, коли він повернувся, вже занадто пізно – її серце закрите для нього, адже вона вже "засватана".

Ця пісня є розповіддю про біль втрати та важливість руху вперед, навіть коли минуле намагається тебе затримати. Лірична героїня показує приклад сили та рішучості, відмовляючись жити минулим і обираючи новий шлях без людини, яка зрадила її довіру.

Коментарі (1)
  1. Piltaulingsi15.05.2024
    Оце так знахідка! "Не жди не ходи разом не стояти нам" від ROXOLANA - це справжній вибух емоцій та ритму! Слухаю на повторі й не можу зупинитися. Це той трек, що додає енергії та піднімає настрій! Рекомендую всім, хто хоче зарядитися оптимізмом і позитивом
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!