RoxolanaВід Тебе Така Я Замучена

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Від Тебе Така Я Замучена

У цій пісні йдеться про біль і розчарування, викликані зрадою коханої людини. У перших рядках пісні ми знаходимо себе у вечірній атмосфері, коли тиша опускається на землю, а небо вкривається зірками. Ця картина контрастує з болем і зрадою, які відчуває героїня, згадуючи обіцянки коханого бути вірним і ніжним.

Подальші рядки пісні розкривають емоційний стан героїні, яка відчувається обдуреною, оскільки чоловік, якому вона довіряла, виявився невірним. Вона пригадує, як він називав її "наймилішою", і задається питанням, навіщо він обманював її почуття, хоча він вже мав іншу.

У відповідь на його зраду, героїня виражає своє рішення рухатися вперед, не дивлячись на минуле. Вона каже йому не стояти під її вікном і не дивитись на неї засмучено, оскільки вона вже "заручена" і "засватана", що символізує її відмову від минулих відносин і готовність до нового початку. Ці рядки підкреслюють її силу і рішучість не повертатися до того, хто їй зрадив.

Завершальна частина пісні підсилює почуття втоми та розчарування від відносин, які тільки приносять біль. Героїня використовує повторення "Не стій під вікном замучено" як мантру, що допомагає їй відпустити минуле і залишити за собою біль та зраду. Це вираження її бажання очистити своє серце від негативу і рухатися вперед без того, хто її засмучував. Пісня є виразом болю, зростання та відпускання, демонструючи емоційний шлях від зради до самоствердження.

Коментарі (1)
  1. Imtiperve23.05.2024
    Ця пісня "Від тебе така я замучена" від ROXOLANA звучить так, ніби кожна нота відлунює в моїй душі. Відчуваю, як всі мої тривоги і нерви вплітаються в її мелодію, створюючи глибоку, невідворотну атмосферу спокою і самозаглиблення. Ідеальна музика для тих моментів, коли хочеться просто відчути і пережити всі свої емоції до кінця. Слухаючи її, ніби занурюєшся у власні думки, знаходячи там щось нове і цінне. ROXOLANA знову вражає своєю щирістю і експресивністю!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!