RoxolanaНе Стій Під Вікном

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Стій Під Вікном

Пісня "Не стій під вікном" у виконанні ROXOLANA відображає історію розлучення та прощання. У перших рядках ми зустрічаємось з образом вечора, що настає, символізуючи закінчення якогось періоду або стосунків. Автор звертається до колишнього коханого, згадуючи обіцянки вірності та ніжності, які він не втримав, звинувачуючи його у зраді.

Головний рефрен пісні - це відмова від минулих стосунків і проголошення нового етапу в житті. Співачка каже своєму колишньому коханому, що він не повинен чекати її або стояти під її вікном, адже вона вже "засватана", тобто знайшла собі нового партнера і готова рухатися далі.

Остання частина пісні підкреслює відчай і розчарування, що виникають від нерозділеного кохання та зради. Але в той же час, це і про силу та рішучість рухатися вперед, не дивлячись на біль минулого. Співачка закликає не стояти під її вікном з сумом, бо в її серці вже немає місця для минулих стосунків. Це пісня про звільнення від болю, про набуття сили відмовитись від минулого та іти вперед.

Коментарі (2)
  1. Alinlophar3.06.2024
    Ох, як же давно я не чув цієї мелодії! Слухаючи її, ніби повертаєшся у ті часи, коли все було простішим. Сьогоднішній день одразу стає яскравішим та легшим. Раджу всім!
  2. Culandvencent2.05.2024
    Слухаю цю пісню, і відчуваю, як навколо все оживає та наповнюється кольором. Цікаво, коли музика має таку силу, що змушує тебе відчувати тисячі емоцій одночасно. ROXOLANA, ти точно знаєш, як зробити звичайний день особливим! Супер трек
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!