RoxolanaВід Тебе Така Я Замучена Де Був Ти Раніше Коли Я Чекала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Від Тебе Така Я Замучена Де Був Ти Раніше Коли Я Чекала

Пісня "Від тебе така я замучена" у виконанні ROXOLANA розкриває історію про зраджені почуття та розбите серце. У тексті пісні йдеться про глибоке розчарування жінки у своєму коханому, який обіцяв їй вірність та ніжність, але зрадив її сподівання, віддаючи перевагу іншій.

Жінка звертається до свого колишнього коханого, закликаючи його не стояти під її вікном і не дивитися на неї засмучено, адже вона вже знайшла собі іншого, хто цінує її любов та відданість. Вона підкреслює, що їхні шляхи розійшлися і що він втратив її назавжди, запитуючи, де він був, коли вона його чекала, виглядаючи лише його з-за вікна.

Ця пісня виражає емоційний біль та рішучість жінки закрити цю главу свого життя та рухатися далі, незважаючи на минуле зраду та біль. Вона стає символом сили духу та здатності пережити зраду, знайти в собі сили відпустити минуле та відкрити серце для нових почуттів.

Коментарі (5)
  1. Disnaligtia23.08.2024
    Ця мелодія ніби говорить замість мене, коли слів бракує і серце хоче вирватись на волю. Ще один вечір, де тиша стає голоснішою, а музика – єдиним порятунком.
  2. Rasfighplutic17.06.2024
    От неочікувано! Відчуваю напругу в кожній ноті цієї пісні. Здавалося б, що більше мене нічого не здивує, але ROXOLANA зробила це знову. Така глибина і драматичність, що навіть у моєму апатичному стані викликає емоції. Де ти був раніше, коли це було так потрібно? Вражений до глибини душі!
  3. Vesberssongbus15.06.2024
    Усі чекали, а я тут, слухаю і розумію, що минуле варто було залишити в тіні. Десь там загубилася моя меланхолія, а тепер я насолоджуюсь справжнім світлом. Слова цієї пісні, як перший промінь після темної ночі!
  4. Netplandsapo23.05.2024
    Це як раз та пісня, яка влучає у серце і змушує замислитись, наскільки ж часом важливі правильні моменти і люди. Звучить як історія, яку варто почути. Рекомендую!
  5. Ananperso11.05.2024
    Ця мелодія - як пісня серця, яке довго чекало і нарешті зустріло. Ніжна, але з такою вагою в кожному слові. Майже як відлуння моїх власних думок. Чарівно і трохи сумно водночас. Чудово, що знайшла
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!