RoxolanaНе Стій Під Вікном Замучено

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Стій Під Вікном Замучено

Пісня "Не стій під вікном" виконавиці ROXOLANA описує емоційний стан жінки, яка розчарована в своєму коханому через його невірність і брехню. У першій частині тексту згадуються обіцянки чоловіка бути вірним і ніжним лицарем, а також те, як він називав її "наймилішою". Жінка висловлює своє розчарування та зраджені почуття, адже він "ходив до іншої".

У рефрені пісні жінка вказує на неможливість повернення до минулих відносин і просить чоловіка не стояти під її вікном і не дивитися на неї засмучено. Вона заявляє, що вже "заручена" та "засватана", що символізує її готовність рухатись вперед і відмовитись від минулого з ним.

Текст підкреслює почуття жінки, яка замучена чеканням і розчаруванням від втраченого кохання. Вона висловлює, що довго чекала на нього, сподіваючись, що він зміниться, але тепер, коли він готовий повернутися, для неї вже занадто пізно. "Не стій під вікном замучено" стає символом неможливості повернення до того, що було, та необхідності рухатися вперед, залишаючи минуле позаду.

Коментарі (2)
  1. Opgebertha16.06.2024
    Що ж, зайшла послухати одну пісню, і тепер ніби на межі - то чи летіти за мрією, то чи ховатися від усього світу. Слухаєш і ніби бачиш власні переживання, майже відчуваєш музику на дотик. Ця мелодія - як дзеркало моїх роздумів, а текст - відгук у глибині душі. Просто неймовірно!
  2. Prictanttiloc25.05.2024
    Як же приємно, коли можна знайти щось справді душевне. Пісня "Не стій під вікном замучено" від ROXOLANA — це справжнє умиротворення для моєї втомленої душі. І головне, що можна безкоштовно скачати! Відчуваю, як біль і втома поступово відступають, коли слухаю ці чарівні звуки. Дякую за можливість зануритися у цей світ спокою.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!