RoxolanaЯ Ж Цього Вікна Лиш Тебе Виглядала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Ж Цього Вікна Лиш Тебе Виглядала

Пісня "Я ж цього вікна лиш тебе виглядала" у виконанні ROXOLANA - це глибока емоційна розповідь про втрачене кохання та розбите серце. Вона описує історію жінки, яка довго чекала на свого коханого, сподіваючись на його вірність і ніжність, але врешті-решт зрозуміла, що він їй не вірний і має іншу.

У перших рядках пісні описано, як вечір опускається на землю, а небо освітлюється зірками, створюючи атмосферу спокою та надії. Однак, незважаючи на красу нічного неба, героїня пісні відчуває біль та розчарування через невірність коханого, який обіцяв їй бути поруч, але зрадив її очікування.

Основний рефрен пісні "Не стій під вікном, не дивись засмучено" є закликом до колишнього коханого припинити всі спроби відновлення стосунків, оскільки героїня вже прийняла своє рішення і готова рухатися далі. Її слова "Я вже заручена" і "Я вже засватана" підкреслюють її рішучість забути минуле і почати нове життя.

В одному з куплетів героїня висловлює своє розчарування в тому, що коханий з'явився занадто пізно, коли вона вже не могла чекати більше. Це висловлює глибокий біль та відчай від усвідомлення того, що час втрачено, а кохання, на яке вона сподівалася, так і не стало реальністю.

У цілому, пісня є емоційним висловленням почуттів жінки, яка пережила зраду та розчарування у стосунках, але знайшла в собі сили відпустити минуле та почати життя з чистого аркуша. Вона вчить нас цінувати власну гідність та не дозволяти іншим керувати нашими емоціями та рішеннями.

Коментарі (3)
  1. Eznfasefcar19.06.2024
    Ой, як цікаво! Відкриваю нову сторінку музичного світу з "ROXOLANA". Ця пісня звучить як ключ до всіх моїх внутрішніх суперечностей, даруючи яскравість і натхнення. Відчуваю, що зараз саме час зупинитися і слухати. Хтозна, може, саме тут я знайду те, що шукаю?
  2. Bacopemic29.05.2024
    Вау, ця пісня - справжнє мистецтво! Кожна нота наповнена таким глибоким змістом, що хочеться слухати її знову і знову. Відчуваю гордість за нашу культуру і захоплення талантом ROXOLANA! Неймовірно, як музика може передати стільки емоцій і зробити тебе щасливим.
  3. Montpulnopa23.05.2024
    Ця пісня "Я ж цього вікна лиш тебе виглядала" від ROXOLANA зачаровує своєю глибиною та ніжністю! Кожен акорд викликає потужні емоції, мовби перегортаєш сторінки старого щоденника, наповненого світлими спогадами. Вона створює атмосферу тепла і водночас тривоги, ніби дивишся у вікно й очікуєш на щось важливе. Раджу всім відчути цю мелодійну історію, адже вона дійсно варта уваги!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!