GoaСтояла Думала Та Й Одказала Я Ж Тобі Серденько Не Продавала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Стояла Думала Та Й Одказала Я Ж Тобі Серденько Не Продавала

Пісня "Стояла думала та й одказала" від Go_A має глибокий емоційний відтінок, пронизаний народними мотивами та образами. Ця композиція розповідає про молоду дівчину, яка народилася в середу, що за народними повір’ями вважається ознакою майбутніх труднощів та горя. Проте, головна героїня не шукає легкого життя, відмовляючись від шлюбу з багатим, адже вважає, що матеріальне багатство не є запорукою щастя.

У тексті пісні дівчина зазнає почуттів до хлопця, що не має великого стану, але зате має справжні, щирі почуття до неї. Її мати здогадується про закоханість доньки, але дівчина тримає свої почуття в секреті. Вона відкидає спроби багатого жениха завоювати її серце, заявляючи, що не продала йому своє серце і не хоче виїжджати за кордон, де її чекає невідоме майбутнє.

Ця пісня також порушує тему чекання та вірності. Дівчина чекає на свого коханого, який пішов на війну, показуючи свою відданість і надію на його повернення. Вона змиряється з долею, народженою у середу, і не боїться майбутніх випробувань, бо вірить у силу своїх почуттів і підтримку коханої людини.

В останніх рядках пісні героїня висловлює сподівання, що все її горе і біда попливуть за синє море, символізуючи віру в краще майбутнє і здатність пережити будь-які випробування разом з коханою людиною. Ця композиція є відображенням української душі, її непохитної віри та надії на щасливе майбутнє незважаючи на всі труднощі.

Коментарі (2)
  1. Presilemkeo16.05.2024
    Ця музика, як несподіваний подих вітру, приносить нові думки та емоції. Наче доторк до стародавнього, вона пробуджує в мені щось глибоке і незвідане. Немов випадкова зустріч, яка змушує задуматись про сенс і значення. Завжди дивувало, як звуки можуть змінювати стан душі. Вона дійсно вміє захоплювати і надихати. Просто закриваю очі і дозволяю собі відчути кожну ноту.
  2. Dresatmecu4.04.2024
    Слухаю цю пісню, і відчуваю, ніби легкість огортає мене з голови до ніг. Ці слова, мелодія - все наче говорить прямо до серця, нагадуючи про те, що справжні почуття не купиш за жодні гроші. І навіть у моменти озадаченості та роздумів про життя, ця пісня підносить мій настрій, додає гордості за те, що є такі твори. Це магія, закодована у нотах і словах, що змушує знову і знову повертатися до неї. Дякую, Go_A, за те, що даруєте нам такі перлини. Їх цінність не вимірюється.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!