Про що пісня - Ще Й Шабелька Гостра

Пісня "Ще й шабелька гостра" у виконанні GoA оповідає про молоду дівчину, яка вибирає собі життєвий шлях, незважаючи на традиційні погляди суспільства та материнські поради. Вона народилася в середу, що за народними віруваннями обіцяє горе, але дівчина не звертає на це уваги, відмовляючись йти за багатого через його пияцтво та марнотратство, вибираючи замість цього кохання.

У пісні розкривається тема любові та чекання. Дівчина чекає свого улюбленого, якому вишила сорочку, незважаючи на пропозиції від багатого, який намагається її залучити обіцянками багатства та комфорту. Вона відкидає його пропозиції, стверджуючи, що не продасть своє серце за матеріальні блага.

Кульмінацією пісні є її рішучість та сила духу, коли вона виряджає свого коханого в похід, підкреслюючи важливість вірності та справжніх почуттів у виборі життєвого партнера. Незважаючи на сум і віддаленість, дівчина зберігає оптимізм та віру у краще майбутнє. Вона закликає своє горе відплисти за синє море, символізуючи відпустку минулого та біди заради нового початку та щастя.

Основною думкою пісні є вибір любові та вірності собі над матеріальними цінностями та суспільними очікуваннями. Дівчина демонструє мужність у своєму виборі, підкреслюючи важливість особистих переконань і відданості коханій людині. Ця пісня є втіленням ідеї про те, що справжнє щастя знаходиться не в багатстві, а в любові та спільних переживаннях.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!