GoaА У Тебе Коло Хати Лобода Поросла

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А У Тебе Коло Хати Лобода Поросла

Пісня "А у тебе коло хати лобода поросла" від гурту Go_A занурює слухача у світ українського фольклору, пропонуючи історію про молоду дівчину, що вирішує слідувати своєму серцю, а не матеріальним благам чи суспільним очікуванням. Вона народилася в середу, що за повір'ями передбачає їй складне життя, але вона не боїться майбутнього і готова йти за покликом серця.

Лірична героїня вибирає не багатого жениха, який постійно віддаляється в пошуках розваг, а того, хто їй дорогий серцем, хоч і має менше матеріальних благ. Вона зневажає його спроби купити її любов за допомогою багатства, показуючи, що справжні почуття не можна купити або продати. Дівчина з гідністю відхиляє спокусливі пропозиції, навіть коли це означає залишитися у самотності, очікуючи на свою справжню любов.

Зміст пісні підкреслює цінності любові, вірності, і самоповаги, засуджуючи матеріалізм і показуючи, що справжнє щастя лежить у гармонії зі своїми почуттями і вибором, зробленим серцем. Лобода, що поросла біля хати, символізує занедбаність і можливо втрачені можливості, але для героїні вона стає знаком самодостатності і прийняття життя таким, яким воно є, з усіма його випробуваннями та радощами. Ця пісня є гімном сили духу і відданості власним ідеалам, незважаючи на зовнішні виклики та суспільні очікування.

Коментарі (2)
  1. Enexhuscuou22.05.2024
    Ця пісня від GoA ніби ковток свіжого повітря після дощу. Лірична яскравість і мелодійне полегшення торкаються душі, викликаючи стан спокою та споглядання. Ідеально для амбівертів, які цінують глибину і відчуття. Рекомендую для слухання і насолоди!
  2. Unpausisty19.04.2024
    Така пісня нагадує мені літній вечір на селі, коли повітря наповнене ароматами літа, а думки літають легко і вільно. Go_A завжди вміє торкнутися струн душі. З цією піснею як ніби знову там, на порозі дитинства, де кожна травинка шепоче історії. Чудово, коли музика змушує серце битися в такт спогадам! У цьому треку є все: і ностальгія, і свіжість нових вражень. Відмінний вибір для тих, хто любить занурюватись в свої думки і відчуття. Дякую, Go_A, за мандри в часі та просторі! Як же добре, що є музика, яка може так тонко вловлювати і передавати настрій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!