Время И СтеклоДим Дим Дим Чом У Голові Туман

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дим Дим Дим Чом У Голові Туман

Пісня "Дим" від гурту "Время и Стекло" описує історію кохання, сповнену емоційної інтенсивності та болючої туги. Лірична героїня висловлює свої почуття через метафору диму, який символізує несталість, невловимість кохання та зникнення об'єкта її пристрасті. Вона говорить про те, як її любов заповнена суперечностями: з одного боку, це "чорна біль" і "гірка", наче "токсичний полин", а з іншого – "білий дим" і бажання перебувати у "віброрежимі" поруч із коханою особою.

Основний рефрен пісні відображає відчай та розчарування героїні через неможливість бути разом із коханою людиною. Вона звертається до диму, як до єдиного співучасника своєї печалі, просячи його "заховати" її від самотності та болю втрати. "Дим дим дим чом у голові туман" вказує на замішання та втрату орієнтації у світі емоцій, де кохання стає подібним до "солодкого дурману", привабливого, але водночас здатного збентежити та заблукати.

Загалом, пісня є виразом глибоких внутрішніх переживань, боротьби між бажанням бути поруч з коханою людиною та реалізацією неминучості розлуки. Вона говорить про те, як легко і швидко кохання може з'явитися та зникнути, залишаючи після себе лише дим – щось невловиме, що не можна утримати.

Коментарі (6)
  1. Warpanare1.06.2024
    Оце ж часом буває таке відчуття, ніби веселість і легкість змішались у єдиний танець. Саме такі моменти змушують мене усміхатися, навіть коли в душі легкий туман. Раджу всім!
  2. Wiiwealripel31.05.2024
    Сьогодні мій внутрішній світ розривається на частини, а мелодія "Дим Дим Дим" від "Время и Стекло" допомагає знайти гармонію в цьому хаосі. Незважаючи на сумний настрій, ця пісня створює ілюзію туману в голові, який дивним чином заспокоює і розставляє все на свої місця. Дякую за цей емоційний порятунок!
  3. Erollibdi22.05.2024
    Ця мелодія змушує поринути у вихор спогадів, ніби дим розвіюється в душі, залишаючи по собі тільки приємний післясмак. Здається, що кожен звук торкається струни серця, викликаючи радісні спогади у сумних нотах. Увімкніть і відчуйте це самі!
  4. Highworanpho22.05.2024
    Знову цей набридливий ритм у вухах... Ніби намагаюсь сховатися від світу, але навіть музика нагадує про втому. Час відпочити і знайти щось справжнє.
  5. Pordovercti19.05.2024
    Оце так хіт! Щось таке слухаєш, і одразу хочеться відкинути всі думки та просто танцювати! Незрозуміло, що відбувається, але точно весело. Навіть трохи ревную до того, хто придумав цей шедевр. Ну що ж, заряджаємось!
  6. Kabirjafi23.04.2024
    Хоч і думки у тумані, але ця пісня ніби промінь сонця, що пробивається крізь хмари. Слухаючи, здається, що навіть у темряві можна знайти світло. Це той випадок, коли музика говорить більше, ніж слова.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!