Маша КондратенкоАло Ну Шо Ну Як Ти З Ким Ти Де Ти Кому Ще Заливаєш Що Буває Назавжди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ало Ну Шо Ну Як Ти З Ким Ти Де Ти Кому Ще Заливаєш Що Буває Назавжди

У пісні МАША КОНДРАТЕНКО "Ало, ну шо, ну як ти, з ким ти, де ти" порушується тема складних взаємин, емоційної залежності та внутрішніх переживань особи, яка відчуває сильну прихильність до когось, з ким вона не може бути разом. Авторка описує власні відчуття самотності та ностальгію за минулими відносинами, намагаючись знайти розраду у спогадах про колишнього коханого.

Перший куплет розкриває образ жінки, яка біжить босоніж по асфальту в темряві, що символізує її внутрішній біль та спроби втекти від реальності. Вона визнає, що їхні взаємини не можна однозначно класифікувати, адже вони не є ані друзями, ані колишніми, ані коханцями. Це висловлює загубленість і невизначеність у їхніх стосунках.

Приспів же відображає спробу зв'язку з колишнім коханим, запитуючи про його життя та нові взаємини, висловлюючи іронію та біль через усвідомлення, що тепер він з кимось іншим. Запрошення його з новою партнеркою на свій концерт, де вона співає ці рядки, відображає її спробу показати свою силу та незалежність, хоча насправді це є виявом її вразливості.

В цілому, пісня передає складні почуття людини, яка намагається знайти своє місце після втрати важливих стосунків, борючись з почуттям самотності та спробами забути минуле. Авторка ділиться своїми роздумами про складність відносин та процес самопізнання через біль розставання.

Коментарі (2)
  1. Adrisandfa23.05.2024
    Ця пісня наче промінь світла в темряві розчарування. Мелодія огортає, слова проникають у серце і пробуджують щось глибоко забуте. Саме те, що потрібно, коли на душі сумно.
  2. Pigsmertapon23.05.2024
    Ця пісня - як ковток свіжого повітря, наповнює енергією і піднімає настрій до небес! Заряд оптимізму на цілий день гарантовано!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!