Сергій МироненкоЯ Більше Не Хочу Жити Так

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Більше Не Хочу Жити Так

Пісня "Я більше не хочу жити так" виконавця Сергія Мироненка занурює слухача в емоційний світ людини, яка переживає розрив відносин. Центральна тема твору — це бажання покінчити з минулим і почати нове життя, де немає місця болю та розчаруванню. Автор описує свої почуття через протиставлення правди та неправди, радості та болю, показуючи, що колишні відносини були сповнені суперечностей і тепер для нього важливо знайти внутрішню свободу.

Фраза "Де правда й не правда вже все одно" відображає апатію та розчарування у стосунках, де вже не має значення, хто правий або винен. "Наївний сюжет мов старе кіно" можна інтерпретувати як критику ілюзорності та нереальності відносин, які сприймалися, як щось чарівне і неповторне, але з часом перетворилися на щось банальне та передбачуване. Рядок "Пусти мене в небо я вільний птах" символізує бажання звільнитися від усього, що обтяжує та пригнічує, бажання почати все заново, відчути себе вільним.

Приспів зі словами "Давай - До побачення!" та "І відверто пробачу я Всі твої звинувачення" говорить про готовність автора закінчити цей етап життя з миром у серці, пробачити все минуле та рухатися вперед. Пісня закликає не залишатися у в'язниці минулих образ і конфліктів, а знайти в собі сили сказати "до побачення" всьому, що заважає жити повноцінним життям. Таким чином, вона стає гімном тим, хто прагне змін, свободи та нових починань.

Коментарі (2)
  1. Trepenytmu25.05.2024
    Ця мелодія, як ковток свіжого повітря в хаосі буденного життя, дарує надію і силу рухатись вперед. Глибокі емоції і пронизливий вокал торкаються найпотаємніших струн душі, залишаючи після себе світло і натхнення. Неможливо залишитися байдужим!
  2. Conderstuthe4.04.2024
    В цьому треку Сергій Мироненко не просто розповідає, він розмовляє з душею слухача. "Я більше не хочу жити так" - це не про відчай, це заклик до переосмислення і зміни. Як аналітик, я ціную глибину його слів і музичне оформлення, що змусило мене задуматися над власним життям. Спасибі за цей шедевр, що дарує надію та імпульс до змін
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!