Сергій МироненкоХтось Жити Так Може А Я Вже Ні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хтось Жити Так Може А Я Вже Ні

У цій пісні Сергій Мироненко розмірковує про внутрішні переживання людини, яка стоїть на роздоріжжі свого життя, перед лицем змін і розставань. Він описує втому від повторення одних і тих самих помилок та ситуацій, які вже не приносять радості чи задоволення, лише біль у серці. Ліричний герой висловлює бажання покінчити з циклічністю подій, що перетворюють життя на наївний сюжет старого кіно, де розділити правду від неправди стає все складніше.

Співак також говорить про прощання, яке є необхідним для звільнення від внутрішніх зв'язків та обтяжень. Він згадує про важливість пробачення, навіть перед лицем звинувачень, як крок до внутрішнього спокою і свободи. Таке прощання символізує розбиття почуттів навпіл, втрату єдності та переходу до стану, де вже немає чіткої грані між чорним і білим, правильним і неправильним.

На завершення, пісня закликає до звільнення від усього, що обтяжує і приковує до минулого, визнаючи необхідність покинути звичний спосіб життя. Ліричний герой порівнює себе з вільним птахом, який прагне піднятися в небо, відмовившись від колишніх обмежень. Ця метафора відображає бажання головного героя знайти свободу і новий сенс життя, поза обтяжливими зв'язками минулого.

Коментарі (1)
  1. Acwrigmobott3.04.2024
    Відкриваючи цю пісню, я наче занурююся у вир емоцій, які виходять за рамки звичайного сприйняття. Слова "Хтось жити так може а я вже ні" резонують глибоко в душі, нагадуючи про неповторність кожної миті. Сергій Мироненко зумів торкнутися найтонших струн душі, навіваючи роздуми про сенс життя та його мінливість. Ця пісня - не просто мелодія, а ключ до глибоких внутрішніх переживань, які викликають одночасно і смуток, і непереможну надію на краще. Я вдячна за цю музичну подорож, що дарує силу відчувати, жити і мріяти
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!