DzidzioІ Буду Собі В Інтернеті

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Буду Собі В Інтернеті

У цій пісні DZIDZIO описує досить повсякденну ситуацію, коли через негоду він вирішує не виходити з дому та провести час в інтернеті. Головний герой пісні вдає, що захворів, щоб нікому нічого не пояснювати і залишитися вдома. Його плани на день зводяться до того, щоб дивитися в інтернеті невідповідні зображення, що відображає бажання відпочити наодинці з собою та зробити так званий "вихідний" від повсякденних справ та обов'язків.

Співак наголошує на тому, що такий спосіб проведення часу є звичайним для багатьох людей, і той, хто не робить подібне, - не розуміє суті таких моментів відпочинку. Це підкреслюється повторенням слова "вихідний", що символізує відпочинок і перерву від звичного ритму життя.

У другій частині пісні головний герой розповідає про те, як його закликають вести себе вільно вдома, літаючи голим по квартирі та показуючи непристойні жести з вікна. Це вказує на іронічне ставлення до суспільних норм і очікувань, підкреслюючи ідею, що справжній відпочинок полягає в можливості бути собою, незалежно від думки оточуючих. Співак говорить, що на нього можуть дивитися зі сторони та сміятися, але це не має значення, бо головне - відчуття свободи та відпочинку від соціальних масок та очікувань.

Коментарі (1)
  1. Tyfilbuyvil17.04.2024
    Дзвінка і весела пісня, як чистий весняний ранок. Слухаю і відчуваю, як навколо все розцвітає, навіть якщо за вікном ще зима. DZIDZIO завжди заряджає позитивом, а цей трек став моїм музичним сонячним промінчиком
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!