Про що пісня - Самолітом

Пісня "Самолітом" виконавця Drevo пропонує слухачеві подорож до місць, де можна відчути справжню свободу та втекти від звичного життя. У перших рядках описується бажання полетіти самолітом у далекі краї, до місць, де не лунає традиційна українська музика (трембіта) і де ніхто не знає головних героїв. Це символізує прагнення до невідомого і бажання зазнати нових вражень, втекти від рутини.

У наступних віршах артист розкриває своє бажання волі та самовираження, згадуючи про попередні випробування і розлуки, які навчили його цінувати свободу і особисте щастя. Йдеться про метафоричний політ, як символ відходу від обмежень і пошуку своєї долі.

Далі мовиться про зустріч із коханням та спільну подорож на море, що символізує початок нового етапу в житті, наповненого любов'ю та новими відкриттями. Пісня завершується повторенням бажання вирушити самолітом до місць, де герої можуть бути справжніми собою, далеко від буденності та обмежень.

В цілому, "Самолітом" є гімном до свободи, особистого пошуку та важливості кохання у житті. Це ода мандрам, новим початкам і нескінченному прагненню до відкриттів. Автор закликає не боятися змін та слідувати за своїми мріями, незалежно від того, куди вони приведуть.

Коментарі (2)
  1. Blousgeorepma27.05.2024
    Прослухала "Самолітом" від Drevo - наче механічно натиснула play, але тепер у мене перед очима небо і летючі вітри. Хоча й зі страхом, але уявляю себе на борту літака, який несе мене кудись далеко від буденності. А ви коли-небудь тікали від реальності піснею?
  2. Cuddbirgovi17.04.2024
    Щойно прослухав "Самолітом" від Drevo і не можу втриматись, щоб не поділитись! Ця пісня - справжній політ над реальністю. Вона відлунює в душі, немов ехо далеких світів. І хоч мій внутрішній світ охоплений тривогою, музика створила міст через мої найтемніші думки. Слова пісні наче зізнання, яке я сам не наважувався виголосити. Справжній шедевр, що не залишає байдужим
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!