Vyshebaba &Amp; KolaВиживи Хоч Би Заради Вас Визнай Це За Осердя

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Виживи Хоч Би Заради Вас Визнай Це За Осердя

Пісня "Виживи хоч би заради вас визнай це за осердя" у виконанні Vyshebaba & KOLA відображає глибокі емоційні переживання, пов'язані з виживанням у складних умовах. Текст розкриває історію про маленьке село, яке метафорично описується як "Богом забуте" і яке знаходиться на межі виживання, де майбутнє непевне, а єдина впевненість – це минуле, символізоване словом "вчора".

Згадується про важкі погодні умови, які ще більше ускладнюють життя мешканців, та про спроби вибратися з цієї ситуації, що символізуються шляхом до столиці. Водночас, це історія про сподівання та розчарування, коли "милій" натякається, що вона вичерпала свій "ліміт на власне різдвяне диво", наголошуючи на втраті ілюзій та надій.

У пісні також йдеться про складність вибору в умовах війни або кризи, де "лінія фронту сплощує світ", зводячи всі рішення до примітивного рівня виживання. Проте, в той же час, пропонується певний оптимізм через ідею про те, що навіть у найскладніших умовах існує можливість для зміни, символізована виходом "у бік" з лінії фронту, що може вести до зустрічі та об'єднання розлучених доль. Так, пісня стає роздумом про важливість виживання, здатність до вибору та пошуку світла навіть у найтемніших обставинах.

Коментарі (2)
  1. Tablapepet26.05.2024
    Ця мелодія мовби створена для танцю! Кожна нота піднімає настрій і допомагає зосередитися навіть тоді, коли думки розбігаються в різні боки. Відчуваю щастя в кожному акорді!
  2. Tipthevidu17.04.2024
    Ця пісня наче крик душі, що лунає з глибини неспокійного серця. Вона змушує замислитись про важливість боротьби за своє "я", про сміливість визнавати і жити своїми почуттями. Виконання Vyshebaba & KOLA додає ще більше ваги кожному слову. Чудово, що є такі пісні, які не просто слухають, а відчувають
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!