Роман СкорпіонТільки Щоб Поряд Була Ти

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тільки Щоб Поряд Була Ти

Пісня "Тільки щоб поряд була ти" виконавця Романа Скорпіона занурює слухача у глибокі води ностальгії та невимовної туги за коханою людиною. Від самого початку ліричний герой звертається до своєї коханої зі словами "Ало, привіт!", що одразу створює атмосферу інтимної бесіди. Він ділиться своїм почуттям суму та туги за спільно проведеними вечорами, підкреслюючи, наскільки важливою для нього є їхня спільна присутність та спілкування.

Основний мотив пісні - це бажання почути голос коханої та знову відчути її близькість, що виражено через повторюваний рефрен "А я тобі подзвонив". Ліричний герой зізнається в любові, підкреслюючи, наскільки важливою для нього є ця людина, і висловлює своє бажання бути поряд, що є головною темою пісні.

Висловлюючи своє бажання бути разом, ліричний герой також говорить про мости, які доля будує між ним і коханою, символізуючи можливості та шляхи для їхнього возз'єднання. Пісня виражає універсальні почуття любові, суму за розлукою та надію на майбутнє возз'єднання, роблячи її зворушливою та близькою кожному, хто коли-небудь відчував подібне.

Коментарі (4)
  1. Roegrounelspel1.06.2024
    Скачати цю пісню? Ну, якщо вже ідеш по цьому шляху, краще б вже скачати інструкцію по виживанню у світі дурнуватих текстів...
  2. Thintabiso27.05.2024
    Чесно кажучи, пісня "Тільки щоб поряд була ти" від Романа Скорпіона звучить як справжній виклик для моїх вух. Мабуть, це не зовсім те, що можна слухати, коли потрібне натхнення. Але, можливо, комусь вона сподобається. Залишаю її на ваш розсуд.
  3. Rucholipunc22.05.2024
    Не думала, що колись зайду на сторінку, щоб скачати пісню Романа Скорпіона. "Тільки щоб поряд була ти" — звучить банально, але щось у ній змушує задуматися. Може, справа в інтуїції? Все ж таки раціональність не завжди домінує. Пора перевірити, чи зможе ця мелодія зачепити за живе.
  4. Riclunchjohnnoc19.05.2024
    Ця мелодія збудила у мені почуття, як світло ранкового сонця. Думки розбігаються, але одне ясно: її голос дарує надію навіть у найтемніші моменти. Музика, яка зачіпає струни душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!