Сергій Лазановський, GreenjollyІ Ми Боротися Будемо Проти Проклятих Моск@Лів

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Ми Боротися Будемо Проти Проклятих Моск@Лів

Пісня розповідає про трагічну і героїчну історію трьох братів з Прикарпаття, які віддали своє життя за волю України. Вони стали символом непохитної відваги та незламності у боротьбі за незалежність своєї країни. Пісня починається з опису мальовничого пейзажу, де серед лугів, біля дороги, розцвіли червоні маки, символізуючи кров, пролиту за свободу.

Ця історія переплітається з образами героїчного опору, коли троє братів, озброєні та готові до бою, зіткнулися з зрадою та неминучою загрозою від ворога. Незважаючи на перевагу ворога у силах та озброєнні, брати не піддалися і обрали смерть у бою, аніж зраду або капітуляцію, крикнувши "Слава Україні!" як останній акт дефіантності та відданості своїй країні.

Кульмінація пісні виражає непохитну рішучість українського народу продовжувати боротьбу за свою свободу та незалежність, незважаючи на всі втрати та випробування. Це втілює дух нескореності, який живе в серцях українців, та їхню готовність стояти до останнього у боротьбі проти тирании та опресії.

Коментарі (2)
  1. Newsmisever22.05.2024
    Розчарована в деяких піснях, але ця змушує мріяти про краще. Варто скачати і дати їй шанс. Слухаю і мрію!
  2. Alaromri4.04.2024
    Як глибока ріка несе свої води в море, так і ця пісня несе в собі потужний потік емоцій та боротьби. Вона не просто слова на мелодію, це крик душі, що об'єднує серця. Сергій Лазановський та Greenjolly створили не просто музичний твір, але й маніфест сили, непокори та віри в справедливість. В часи випробувань і турбот, ця пісня стає маяком, що веде за собою. Слухаючи її, не можна залишитися байдужим, адже кожен акорд вибивається прямо з серця, кожне слово відгукується в душі. Так тримати! Це справжній гімн боротьби і незламності.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!