Геля ЗозуляІншого Виходу Я Не Знайшла Ти Залишився А Я Пішла 

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Іншого Виходу Я Не Знайшла Ти Залишився А Я Пішла 

Текст пісні виконавця ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ носить емоційно заряджений характер, де через образність і метафори передається глибока емоційна розповідь про втрату, любов та неминучість розставання. У перших рядках пісні "Щоби не було - загуло, я тепер одна. Знаю лише я, яка в того ціна. Іншого виходу я не знайшла. Ти залишився, а я пішла" говориться про непросте рішення розірвати стосунки, де авторка відчуває себе залишеною і одночасно приймає рішення піти, оскільки не бачить іншого виходу.

В рядках про "серце з бавовни" ми бачимо метафору, яка символізує легкість і вразливість почуттів, що контрастує з невгамовною та невиліковною любов'ю, підкреслюючи внутрішній конфлікт і безвихідь емоційного стану ліричної героїні.

Далі текст пісні вводить образи падаючої зірки, яка спочатку викликає надію на здійснення бажань, але реальність руйнує ці сподівання, показуючи, що насправді це був літак - символ розбитих надій і змінених планів. Це може символізувати раптові зміни в житті, які не завжди відповідають нашим очікуванням.

Заключні рядки "Пролітають дні темноокі. Ми такі одинокі. Через туман крикну прощай. А ти мовчиш, ну і нехай" відображають сум, самотність та відчай, які випробовує героїня, стикаючись з мовчазною відсутністю відповіді або реакції від коханої особи. Весь текст пісні пронизаний глибоким смутком, водночас знаходячи силу прийняти реальність і рухатися далі, незважаючи на біль розставання та незціленну любов.

Коментарі (1)
  1. Restpearzalim18.06.2024
    Цікаво, що ця пісня викликає в мені такі сильні емоції. "Іншого виходу я не знайшла ти залишився а я пішла" від ГЕЛІ ЗОЗУЛІ нагадує про моменти, коли все здавалося безнадійним. Можливо, саме час скачати і зануритися у цей ностальгічний настрій. Цікаво, чи знайдеться інший вихід для мого песимізму?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!