StasyaГосподи Помилуй Вкрий Ангелику Дитину Краще Боже Я Загину

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Господи Помилуй Вкрий Ангелику Дитину Краще Боже Я Загину

Пісня "Господи помилуй, вкрий ангелику дитину" у виконанні STASYA несе в собі глибокий емоційний зміст, пронизаний болем, молитвою та надією. Через слова пісні передається історія про боротьбу, втрату та віру, яка підтримує в скрутні часи.

У першому куплеті описується момент, коли в домівці, символізуючи родинне вогнище, вогонь згасає, що може символізувати трагедію або втрату. Бабця, яка є образом мудрості та зв'язку з минулим, молиться за всіх, просить Бога помилувати і захистити невинну дитину, навіть якщо це коштуватиме їй власного життя. Це показує безмежну любов та готовність до жертви.

У другому куплеті розкривається образ іконостасу, що плаче, символізуючи страждання і біль, що охоплює не тільки людей, а й святість. Молитва за прощення грішних синів і вказівка на невинних, що гинуть, підкреслює трагічність ситуації, у якій зло чинить насильство над невинністю.

Третій куплет розповідає про спроби втекти від зла, про побудову "сходів догори" - можливо, про спроби знайти вихід або спасіння. Однак, присутність "люду недоброго" ускладнює це завдання, руйнуючи надії. Фраза про те, що все триває доти, доки "СВІЧКА та горить", символізує надію, яка живе, поки живе віра і любов.

У пісні відчувається глибока віра у силу молитви і Божу милість, що може зцілити рани і захистити найслабших. Вона закликає до співчуття, любові та підтримки одне одного у складні часи, наголошуючи на важливості збереження надії навіть перед обличчям найбільших випробувань.

Коментарі (3)
  1. Mattteafttermlin14.06.2024
    Давно не чув чогось настільки безнадійного. Мабуть, десь глибоко в мені це зачепило, але хотілось би, щоб наступного разу було більше змісту. Залишається тільки сподіватися на краще.
  2. Rowslinknera2.06.2024
    Сьогодні шукав спокою серед шуму повсякдення і знайшов маленький острівець затишку. Звуки цієї мелодії проникли в саму душу, ніби ніжні крила обійняли мене. Навіть у моменти тривоги відчувається тепло і турбота, що повертають віру у краще.
  3. Tramthosimpco23.05.2024
    Ця пісня має якусь магічну силу. Вона наче обіймає душу і заспокоює, хоча в мені від неї виникає трохи незручності. Мелодія приваблива, але слова викликають суперечливі емоції. Мабуть, це тому, що я інтуїтивно відчуваю її глибину. Загалом, "Господи помилуй вкрий ангелику дитину краще Боже я загину" від STASYA — це дивне, але незабутнє прослуховування.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!