SkryabinЩоб Не Вміла Читати Не Вміла Писати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоб Не Вміла Читати Не Вміла Писати

Пісня "Щоб не вміла читати не вміла писати" виконавця Скрябін виражає глибокий емоційний біль та розчарування у відносинах через призму гострої іронії та сарказму. Ліричний герой зневажливо ставиться до листів і проявів любові з боку своєї колишньої дівчини, вважаючи їх марними та нікчемними. Він називає ці листи "макулатурою", а почуття дівчини – "чистою халтурою", підкреслюючи свою повну байдужість та невразливість до її спроб звернути на себе увагу.

З іншого боку, пісня розкриває історію дівчини, яка попри обіцянку залишатися вірною, змінює своєму коханому, йдучи з іншим чоловіком. Це викликає в ліричного героя ще більше розчарування та гнів. Використання слова "шмата" щодо дівчини має на меті показати її в ролі предмета, що не викликає ніяких почуттів, окрім презирства.

Кульмінаційним моментом пісні є згадка про повернення героя з армії та його бажання знайти "нову чудову" дівчину, яка була б простішою та менш обтяжливою в емоційному плані. Це свідчить про цинічне та прагматичне ставлення до майбутніх стосунків, викликане болем і розчаруванням від попередньої невдачі.

Таким чином, пісня Скрябіна має на меті не просто розказати про зламані стосунки, а й змусити задуматися про те, як часто люди сприймають одне одного як само собою зрозуміле, забуваючи про глибину та щирість почуттів, які повинні бути у відносинах.

Коментарі (2)
  1. Passcropacro24.05.2024
    Відчувається, ніби музика стає фоном для мого суму, коли її слухаю. Ця пісня, мов ніжний подих меланхолії, нагадує про тихі вечори, коли хочеться лише сидіти і думати про життя. Нічого зайвого, тільки музика і тиша всередині.
  2. Throwemsmarox21.05.2024
    Ця пісня "Щоб не вміла читати не вміла писати" від Skryabin така чарівна! Ідеальний спосіб додати трохи щастя до мого дня. Якщо хочете поринути у магію звуків, не зволікайте — скачайте її зараз!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!