BoomboxТрапляються Ж Комусь Казкові Герої А В Тебе Хто Є В Тебе Я Є А Хто Я

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Трапляються Ж Комусь Казкові Герої А В Тебе Хто Є В Тебе Я Є А Хто Я

У пісні "Трапляються ж комусь казкові герої" українського гурту Boombox розкривається тема особистісної недосконалості та щирого визнання своїх вад перед коханою людиною. Ліричний герой звертається до Поліни, порівнюючи себе з ідеалізованими знаменитостями, як-от Девід Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, і визнає, що він не відповідає цим високим стандартам.

Він говорить про те, що в інших можуть бути герої, як у казках, але він у Поліни — простий та неідеальний, зі своїми вадами та слабкостями. Відчуваючи себе "суцільною вадою" і "соціальною провиною", він все ж намагається донести, що його почуття справжні.

Герой пісні закликає Поліну зрозуміти, що він хоч і "буває страшний", але насправді він залишається "неспокійною дитиною", яка має щирі почуття до неї. Він звертається до неї з позиції скромності та вразливості, що виявляється в словах "я на колінах".

Загалом, пісня виражає ідею про те, що не всім дано бути героями, як у кіно чи казках, але це не зменшує цінності їхніх почуттів та справжності. Герой пісні просить кохану прийняти його таким, яким він є, незважаючи на всі його недоліки.

Коментарі (4)
  1. Pawjangtrangol18.06.2024
    Ця мелодія торкає серце так, наче хтось ніжно стирає пил з душі. Ніби у твоїх руках опинився магічний ключ від дверей, які ведуть до світу, де немає сумнівів, а тільки спокій і натхнення. Музика, що відкриває нові горизонти навіть у найтемніший день. Рекомендую послухати, особливо коли відчуваєш потребу в обіймах.
  2. Phogorfuto13.06.2024
    Скільки б не шукав, лише в цій пісні знаходжу прихований скарб між рядків. У кожному акорді відчувається магія, а слова огортають, наче тепла ковдра. Раджу не прогавити шанс відчути справжню музичну казку!
  3. Worlsanddedo19.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня мене не зачепила. Хоча я завжди вірив у казкові історії, ця мелодія залишила по собі тільки розчарування. Можливо, справа в мені, але я очікував чогось більшого від Boombox. Відчуття, що я на неправильній хвилі. Впевнений, що є ті, кому вона сподобається, але я, напевно, продовжу пошук своєї казки в іншій музиці.
  4. Evererit2.05.2024
    Як завжди, Boombox чарує не лише музикою, а й словами, що зачіпають душу. Ця пісня ніби виткана з реальних почуттів і миттєвостей. Навіть у найнервовіший день, вона змушує мене усміхнутися та мріяти. Дякую за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!