Okean ElzyЦе Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

Пісня "Це не для нас" гурту Океан Ельзи відображає глибокі емоції і роздуми про відчуженість та іншість у сучасному світі. Лірика пісні розкриває відчуття самотності та розриву з навколишнім середовищем. Головні герої пісні відчувають себе відокремленими від інших людей, які живуть звичайним життям, йдуть своїми шляхами, стоять у чергах, сплять парами. Ці дії здаються їм чужими і неприйнятними.

У пісні використовуються образи, що символізують байдужість та відсутність життєвих сил — "Ми не живі, виключіть нас". Ліричний суб'єкт порівнює себе та свою компанію з манекенами або згаслими свічками, підкреслюючи їх стан ізоляції від світу. Ця ідея підсилюється рядками про ангельський сад, що був змитий давно — символ втраченого раю, невинності чи колишньої щасливішої реальності.

Звернення до об'єкта спілкування у пісні відбувається через прохання вимкнути час або музику, що можна інтерпретувати як бажання зупинити момент або вирватися з неприємного контексту реальності. Заклик "не така, як всі, замовляй таксі" може символізувати рішучість відокремитись від стандартів і очікувань суспільства. Пісня передає складність людських взаємин та індивідуального сприйняття світу, що не завжди збігається з загальноприйнятими нормами. У цьому контексті ліричний наратив відображає боротьбу за особистісну автентичність у світі, де часто відчуваєш себе стороннім.

Коментарі (3)
  1. Newswooldspelas14.06.2024
    Так хочеться хоча б на мить забути про всі турботи і зануритися у музику «Okean Elzy». Особливо коли пісня така глибока та зворушлива, як "Це не для нас парами сплять виключи час". Скачати і слухати — саме те, що потрібно зараз, щоб знайти натхнення та трохи розслабитися.
  2. Hartesibme5.06.2024
    Ніколи не думала, що одна пісня може так зачепити за живе. Відчуття ніби потрапила в інший вимір, де час і простір перестають мати значення. Це наче зустріч з самою собою, з усіма недомовленостями та прихованими емоціями. Сповнена протиріч і таких знайомих відчуттів, вона змусила мене задуматися над багатьма речами. Якщо шукаєте музику, яка пробуджує найглибші куточки душі, обов'язково послухайте!
  3. Fecfelidi19.05.2024
    Мабуть, ця мелодія створена спеціально, щоб викликати у мене найрізноманітніші емоції: від грайливого сміху до розгніваного роздуму про кохання. Чому я так відчуваю? Хтозна, але щось у цій музиці точно не дає спокою!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!