SkryabinІ Ти Мені Не Дівчина А Просто Шмата Вся Твоя Любов То Є Чиста Халтура

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Ти Мені Не Дівчина А Просто Шмата Вся Твоя Любов То Є Чиста Халтура

Пісня "І ти мені не дівчина, а просто шмата" українського гурту Скрябін описує відносини, які розірвалися через зраду та брехню. У тексті використовується багато метафор і гіперболізацій для підкреслення болю і розчарування, які переживає головний герой. Ліричний суб'єкт висловлює своє розчарування в колишній коханій, називаючи її "просто шматою" і стверджуючи, що всі її слова та обіцянки були лише "чистою халтурою".

Центральною темою пісні є зневага до колишньої дівчини, яка зрадила своєму хлопцю, поки той перебував у армії. Він згадує про листи, які отримував від неї, але тепер вони для нього не мають ніякої цінності, сприймаються як макулатура. Описуючи свою біль і відчуття обману, він також висміює її дії та обіцянки, зокрема про те, що вона "ридала, пищала і обіцяла", але все виявилося лише пустими словами.

Закінчується пісня міркуванням про майбутнє, де ліричний герой говорить про те, що коли він повернеться додому, то знайде собі іншу, яка буде менш вимогливою і складною, що символізує його бажання уникнути подібних проблем у майбутньому. Ця пісня — це емоційний вираз розриву і почуття зради, а також спроба знайти вихід із важкого емоційного стану.

Коментарі (3)
  1. Tiiprininak18.06.2024
    Це справжній маніфест усіх, хто нарешті зрозумів, що краще йти на свою хвилю, аніж застрягати в болоті "халтурної любові". Скрябіна як завжди прямолінійно, але влучно! Не згоден з таким? Зазирай в себе!
  2. Dilopode22.05.2024
    Ця пісня як кольоровий феєрверк у дощовий день – яскрава, але непередбачувана. З нею одночасно весело і трішки тривожно, але обов'язково слухайте, якщо хочете відчути справжні емоції!
  3. Litucenme18.05.2024
    Ця пісня нагадує мені, як боляче може бути відкрити очі на справжні почуття, коли правда ранить більше, ніж будь-які слова. Відчуття напруги змішуються з сумом, але іноді саме такі моменти допомагають зрозуміти, що варто рухатися далі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!