GoaПрийди Прийди Прихороший Скинь Чоботи Прийди Босий

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Прийди Прийди Прихороший Скинь Чоботи Прийди Босий

Пісня "Прийди, прийди, прихороший" українського гурту Go_A занурює слухача у світ традиційного українського фольклору, де поєднуються мотиви кохання, молодості та свободи. В тексті пісні описуються молоді дівчата, які вирушають жати жито, але забувають взяти з собою серпи, що є алегорією на їхню бажання відволіктися від повсякденної праці та зосередитися на романтичних стосунках. Цей образ ненавмисної забудькуватості підкреслює їхнє прагнення до легкості й веселощів.

Серцевиною пісні є звернення до "прихорошого", якого закликають прийти босим, щоб його підкови не видавали його прихід, і собаки не лякалися. Це своєрідне прохання про таємну зустріч, відображення глибоких почуттів та бажання зустрітися без зайвих свідків. Однак, коли "нехороший" приходить із торбою грошей, дівчина відмовляється від матеріального заманушника, оскільки її серце належить іншому, "хорошому".

Пісня завершується описом бажання дівчини танцювати та веселитися доти, доки їй дозволяють сили. Це символізує її бажання жити повноцінно, насолоджуючись молодістю та свободою, поки вона ще здатна це робити. Загалом, пісня переплітає образи традиційної української культури з універсальними темами молодості, кохання та вибору життєвого шляху.

Коментарі (3)
  1. Fergebanzo1.06.2024
    В ці напружені моменти так потрібно знайти щось, що зможе повернути спокій. Ця мелодія перенесе тебе в інший світ, де страхи залишаються позаду, а думки заспокоюються. Спробуй і переконайся сам.
  2. Loyreasatcy28.05.2024
    Та це ж просто бомба! Ще ніколи не чув такого вибухового міксу етносу і сучасності. GO_A, ви мене просто вразили! Але що це за текст такий, що змушує усміхатися навіть у найдратівливіший день? Оце так пісня, так тримати!
  3. Sefasseta4.05.2024
    Ця мелодія - наче прохолодний босоніжок по літньому дощу. Невимушеність та свіжість кожної ноти змушує забути про буденність. Після прослуховування хочеться лише одного – позбутися всього зайвого і відчути свободу. Таке відчуття, ніби все зайве вже залишилося за порогом
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!