Okean ElzyВiтер Погас Ми Не Однi Ми Не Живi

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вiтер Погас Ми Не Однi Ми Не Живi

Пісня "Вітер погас" українського гурту Океан Ельзи — це ліричний вираз почуттів самотності та відчуження, які переживає ліричний герой. Він звертається до когось, хто, на його думку, також втратив здатність відчувати і жити повноцінно. "Ми не одні, ми не живі" - цей рядок підкреслює ідею втрати особистісних характеристик, які роблять людину "живою".

Другий куплет занурює нас у світ буденності та рутини, де все здається неважливим і марним. "Хочу — не хочу, знаю — не знаю" відображає нерішучість і коливання, які часто супроводжують депресивний стан. Ліричний герой просить когось налити йому чаю, щоб зігрітися, але потім розуміє, що і це не принесе потрібного втіхи.

У рефрені "Віктор погас, ми не одні, ми не живі" можна побачити заклик до іншої людини – звернення до неї, щоб вона "вимкнула час". Це може символізувати спробу зупинити момент, у якому вони обоє відчувають себе мертвими, неспроможними відчувати або виражати справжні емоції.

Заключний рядок "Не така, як всі" повторюється, ніби ліричний герой шукає в іншій людині щось унікальне, але замість цього відчуває її віддаленість і відмінність від себе, тим самим підкреслюючи ще більшу самотність. Пісня ставить питання про те, як люди можуть бути так близько один до одного, але водночас абсолютно віддалені та несправжні.

Коментарі (3)
  1. Teimopecomp13.06.2024
    Часто думаєш, що нічого не змінюється, але ця пісня від "Океан Ельзи" - як свіжий вітер, що вдаряє в обличчя і нагадує про те, що навіть серед тиші ми не самі, а наші думки все ще живі. Задумливо послухати чи може краще скачати і мати її з собою завжди? Роздуми на після цього треку гарантовані.
  2. Intanere7.05.2024
    Ця мелодія - як вітер, що проноситься поруч, залишаючи відчуття неспокою і розуміння глибини буття. Це одна з тих пісень, яка змушує замислитися про сенс існування, про нашу єдність із світом. Вона викликає багато емоцій і роздумів, але в той же час дарує відчуття спільноти та співпереживання. Просто чудово
  3. Conportpesheart7.05.2024
    Щойно послухав "Вітер погас ми не одні ми не живі" від Океану Ельзи. Неймовірно чуттєва пісня, яка заспокоїла мою тривожність. Рекомендую скачати кожному, хто шукає трішки легкості у своєму серці
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!