Okean ElzyI Не Для Нас Люди Ідуть Люди Стоять

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - I Не Для Нас Люди Ідуть Люди Стоять

Пісня "І не для нас" гурту "Океан Ельзи" виражає почуття відчуження та ізоляції, які іноді виникають у людських стосунках. У перших рядках пісні описується картина ночі, що висохла після дощу, і вітер, який стих. Це може символізувати прохолоду та згасання почуттів між людьми, які "не одні, але не живі", відчуваючи себе відімкненими від життя.

Далі йде опис стосунків між двома людьми, де один з них мовчить і дивиться вниз, створюючи враження відсутності емоційної присутності та байдужості. Фрази "Так не сиди", "Вимкни Сі Ді", "Ти ж не гориш" підкреслюють бажання автора пісні розбудити в іншій людині життя, що, на жаль, здається втраченим.

У рефрені говориться, що світ здається не призначеним для них: "І не для нас люди ідуть, люди стоять". Це може означати, що всі навколо живуть своїм звичним життям, але для головних героїв пісні це вже не є доступним або значущим. Вони відчувають себе чужими у світі, де всі інші здаються залученими до життя.

Заключна частина пісні повторює тему відчуження і знову просить "вимкнути нас", що є закликом до зупинення внутрішнього дискомфорту або нездатності бути частиною світу. "Не така, як всі" може означати особливість переживань героя, його відмінність від інших, що не приносить задоволення, а спонукає до дальшого відчуження.

Коментарі (1)
  1. Dysdecurvi25.05.2024
    Хоч мені зараз болить і я трохи налякана, але харизма цієї пісні "I не для нас люди ідуть люди стоять" від Okean Elzy піднімає настрій! Скачати це музичне диво - просто необхідність!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!