Okean ElzyЗнаю Не Знаю Зимно Налий Мені Чаю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знаю Не Знаю Зимно Налий Мені Чаю

Пісня "Після дощу" від гурту "Океан Ельзи" відображає внутрішні переживання та роздуми про особистісну відчуженість і самотність. У перших рядках пісні мовиться про почуття втрати та німоти, яке виникає після переживання труднощів чи конфліктів ("Після дощу висохла ніч, Вітер погас"). Це може символізувати кінець стосунків або життєвого етапу, після якого залишаються лише порожнеча і відсутність емоцій.

Герої пісні звертаються один до одного в стані відчаю та розчарування, що виражається у словах "Ти, як завжди, дивишся вниз, Довго мовчиш". Вони відчувають себе "не живими", а це посилює відчуття ізоляції та самотності від світу, який продовжує жити своїм життям незважаючи на їхній біль.

Пісня також виражає спробу втечі від реальності через звернення до простих людських взаємодій, як-от пиття чаю або кави, що символізують потребу у втішенні ("Знаю – не знаю, Зимно. Налий мені чаю"). Ці рядки підкреслюють спрагу тепла і затишку в контексті внутрішньої порожнечі і холоду.

Завершуючи, пісня повертається до образів висохлої ночі та загаслого вітру, що нагадують про неминучість кінця і необхідність прийняття реальності, яка вже не зміниться. Виклик "Вимкни Сі Ді – Ти ж не гориш" символізує спробу відмовитися від ілюзій і фальшивих надій, визнаючи свою справжню сутність і почуття.

Коментарі (1)
  1. Aploguare3.06.2024
    Ця пісня "Знаю не знаю зимно налий мені чаю" від "Okean Elzy" просто незабутня! Вона немов теплий напій у холодний день, зігріває серце і душу. Не зволікай, завантажуй і насолоджуйся кожною нотою!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!