Okean ElzyЦе Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

Пісня "Це не для нас" від українського гурту Океан Ельзи виражає відчуття відчуження та втрати зв'язку з навколишнім світом. Ліричний суб'єкт співає про те, як він відчуває себе ізольованим та нездатним знайти спільну мову з оточенням. Фраза "ми не одні, ми не живі, виключіть нас" може символізувати бажання відключитися від світу, що в них не викликає більше жодних емоцій або відчуттів.

Друга частина пісні зосереджена на внутрішньому конфлікті та апатії. Повторювані лінії "хочу — не хочу, знаю — не знаю" підкреслюють невизначеність та розчарування, яке переживає ліричний герой. Він звертається до своєї співрозмовниці, яка також здається відсутньою та відстороненою, з проханням про якісь дії, навіть якщо це просто налити чаю або кави, що може символізувати спробу знайти хоч якийсь спосіб зв'язку між ними.

Заключна частина пісні повертається до теми ізоляції, з фразою "це не для нас люди ідуть, люди стоять". Це вказує на ідею, що навіть звичайні, повсякденні дії та життя інших людей не мають сенсу для ліричного героя, який відчуває себе відокремленим від решти світу. Пісня закінчується на ноті відчаю та відсутності сподівань, з проханням "замовляй таксі", що може символізувати від'їзд або втечу від невирішених проблем. У цілому, пісня глибоко занурює слухача в стан ліричного героя, відчуваючи його розчарування та відчуженість від світу.

Коментарі (4)
  1. Idvelnasurf29.05.2024
    Поки годинники рахують наші сни, вмикаю музику, що нагадує про найцінніше. Легкий сум у нотах переплітається з мріями, даруючи надію. Дозволь собі зануритися в ці звуки і знайти в них щось своє.
  2. Maiworlbrostu26.05.2024
    Ой, ця пісня точно створена для таких розсіяних романтиків, як я! Щось у ній є таке танцювальне, що ноги самі йдуть у ритм, хоча серце трохи сором'язливо тріпоче. "Це не для нас парами сплять виключи час" від Okean Elzy - просто магія, яка змушує відчувати кожну ноту. Хочеться слухати і слухати!
  3. Apfrusbounte19.05.2024
    Цікаво, чи існують пісні, здатні витягнути тебе зі стану втоми? Поки що відчуваю лише меланхолію і бажання зануритися в себе ще глибше. Мабуть, це не моє. Можливо, іншим сподобається більше.
  4. Loykildiscgen18.05.2024
    Ця пісня, немов осіння ніч, огортає меланхолією і дарує відчуття розчарування. Кожна нота резонує з моєю шизоїдною душею, занурюючи у сумні роздуми. "Це не для нас парами сплять виключи час" від "Okean Elzy" - ідеальний саундтрек для тих, хто шукає розраду в сумних мелодіях. Скачати цю пісню - як знайти прихисток у морі меланхолії.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!