Okean ElzyТи Не Вогонь I Не Вода

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Не Вогонь I Не Вода

Пісня "Ти не вогонь і не вода" від українського рок-гурту Океан Ельзи відображає почуття відчуженості та розриву між людьми. У тексті пісні висловлюється відсутність життєвої енергії і бажання змін: ніч після дощу висохла, вітер погас, що символізує згасання якихось внутрішніх процесів чи емоцій. Особи в пісні зображені майже як не живі, і їх просять "виключити" зі стану існування, де вони не відчувають повноцінного життя.

Фрази "Ти не вогонь і не вода" наголошують на відсутності в особі палкості чи глибоких почуттів, порівнюючи її з манекеном. Таке порівняння підкреслює стан апатії та відсутність змісту в їхньому існуванні. Заклики "вимкнути Сі Ді", "налити чаю" або "кафе" і "поспішити" підкреслюють рутинність і банальність щоденних дій, які втратили свою значущість.

В кінцівці, вислів "Не така, як всі" та прохання замовити таксі можуть символізувати бажання змінити ситуацію, вийти з кола рутини та повернути до життя, що колись мало глибший сенс. Пісня залишає слухача з відчуттям ностальгії за кращими часами, спогадами про "ангельський сад", який було "змито давно".

Коментарі (4)
  1. Lautribcongjohn3.06.2024
    Наче злився з піснею, відчуваю, як мої нерви заспокоюються, а вина змивається кожною нотою. Твір, що дарує спокій і затишок у буремні моменти. Кожен такт наче обійми старого друга. Дякую за цей музичний спокій!
  2. Bleachlawhatha27.05.2024
    Я завантажив "Ти не вогонь i не вода" від "Okean Elzy" у пошуках натхнення, але замість полум'я знайшов лише холодні хвилі розчарування. Спробуйте самі, може, ви знайдете те, що я загубив. Скачати тут можна безкоштовно.
  3. Krunalneoscav26.05.2024
    Ця пісня дарує відчуття тихої смуті, огортає, мов теплий плед у прохолодний вечір. Мелодія наче вбирає в себе всі переживання, дозволяючи просто бути і відчувати. Ідеальна для тих моментів, коли хочеться трохи побути наодинці з думками.
  4. Sayrifatvo14.05.2024
    Ця мелодія - справжнє відкриття для мене сьогодні. Вона змусила моє серце битися сильніше, а думки забути про сірість за вікном. Ідеальний супутник для тихого вечора, коли потрібно знайти в собі сили і віру у завтра. Чудово
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!