SkryabinВсі Твої Листи Ти Є Шмата Всі Твої Листи Ти Просто Шмата

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всі Твої Листи Ти Є Шмата Всі Твої Листи Ти Просто Шмата

Пісня "Всі твої листи" українського гурту "Скрябін" розповідає про бурхливі та конфліктні взаємини між двома людьми. Центральним елементом тексту є листи, які один із персонажів (жінка) писала своєму коханому, перебуваючи в очікуванні його повернення з армії. Листи, що мали б бути виразом любові та вірності, в очах адресата перетворюються на "макулатуру", а їхній автор — на "просто шмату", що свідчить про глибоке розчарування та відторгнення.

Герой пісні висловлює своє розчарування та зневагу до дій своєї колишньої коханої, яка, за його словами, зрадила його, втекши з іншим чоловіком під час його відсутності. Це спонукає його оцінювати всі її вчинки як "чисту халтуру" і відкидати будь-яку можливість співпереживання чи співчуття до неї, навіть у гіпотетичних ситуаціях екстремального відчаю з її боку.

Повторювані вигуки "Ай-яй-яй-яй-яй-яй" та рішуче "На, получай!" підкреслюють емоційну реакцію героя на зраду та його бажання відштовхнути всі спогади про минулі взаємини. Кінець пісні, де герой згадує про майбутнє, коли він повернеться додому і знайде "нову чудову дівчину", наголошує на його надії знайти щирість та вірність, якої так бракувало у попередніх стосунках. Це стає символом нового початку та відкидання минулого, яке вже не має цінності для героя.

Коментарі (2)
  1. Coolrayspiren15.05.2024
    Захоплююча композиція, що змушує замислитись над глибиною слів і чуттєвістю мелодії. Ця пісня відразу ж викликає потік натхнення та прокидає емоції, які були давно забуті. Справжній шедевр, який не можна оминути
  2. Quiwatdayran8.05.2024
    Ця пісня завжди змушує зупинитися і задуматися... Як глибоко може зачіпати звичайний текст, коли за ним стоїть справжнє почуття. Скрябін завжди вмів торкатися душі словами
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!