BoomboxБуваю Страшний Та Насправді Ж Дитина

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буваю Страшний Та Насправді Ж Дитина

Пісня "Буваю страшний та насправді ж дитина" українського гурту Boombox розгортає перед слухачем інтимний монолог чоловіка, який звертається до своєї коханої, Поліни. Він викладає свої почуття і вразливість, порівнюючи себе зі світовими знаменитостями, які можуть здатися героїчними або ідеальними. Проте, на відміну від них, він визнає свою недосконалість та вразливість.

У першій частині пісні ліричний герой порівнює себе з такими відомими особистостями як Девід Бекхем, Джастін Тімберлейк, Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сільвестр Сталлоне, та Бред Пітт, вказуючи на їхні сильні сторони, в той час як він сам відчуває себе недостатньо досконалим і "суцільною вадою".

Центральною темою пісні є прийняття себе таким, яким ти є, незважаючи на всі недоліки. Ліричний герой наголошує, що він може здаватися "страшним", але насправді він "дитина" і "первісна людина", що потребує розуміння та прийняття. Він звертається до Поліни з проханням зрозуміти його справжню суть.

У пісні є виразне прохання про прийняття та любов, демонструючи, що навіть коли ми почуваємось вразливими або неповними, наші почуття та потреби в любові залишаються справжніми. Це заклик до глибшого спілкування та емоційного зв'язку між партнерами.

Коментарі (4)
  1. Gideresbe26.05.2024
    Ця пісня від Boombox наче вириває з мене всі протиріччя: хворію від її гармонійної дисгармонії, але слухаю, бо вона мене заряджає. Хоч я і сенсорний тип, але такі емоції пробуджують навіть у найзагартованіших. "Буваю страшний та насправді ж дитина" - це справжнє музичне зцілення. Рекомендую послухати, навіть якщо серце розривається!
  2. Kurebdiopi21.05.2024
    Якщо вже не спати, то хоча б скачати. Може, "Буваю страшний та насправді ж дитина" від Boombox допоможе впоратися з роздратуванням. Цікаво, що вони там напридумували цього разу? Скачати, слухати і дивуватися!
  3. Bingryziba15.05.2024
    Коли слова пісні стають відображенням твого внутрішнього світу, відчуваєш, як мелодія лагідно обіймає душу. Це як зануритися в дитячі мрії і віднайти там справжнє щастя. Неймовірно
  4. Rahabpagold10.05.2024
    Зайшов послухати цю пісню голодним і втомленим, але Бумбокс вміє перезарядити навіть коли не до музики. Звучання глибоке, наче вечірня зустріч старих друзів. Так і стає легше, коли знаходиш пісні, які зрозуміють без слів. Дякую за чарівні ноти серед звичайного дня
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!