SkryabinТи Просто Шмата Звичайна Шмата

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Просто Шмата Звичайна Шмата

Пісня "Ти просто шмата звичайна шмата" українського гурту Скрябін є емоційним вираженням розриву стосунків. Головний персонаж пісні відчуває розчарування та гнів через зраду своєї колишньої коханої. Він гостро критикує її дії та обіцянки, називаючи її "просто шматою" та її листи - "макулатурою". Це підкреслює його відчуття зради та безцінності їхніх колишніх взаємин.

В тексті пісні описана ситуація, коли дівчина покидає свого хлопця, перебуваючого на військовій службі, і втікає з іншим чоловіком. Ця зрада стає основною причиною для такої гострої реакції персонажа. Він згадує про обіцянки, які вона давала йому, і про її солодкі листи, які тепер здаються йому лише порожніми словами.

Гурт Скрябін використовує жорстку лексику та іронію, щоб підкреслити глибину образи та зради, яку відчуває головний герой. Заклик "викинутися з вікна" є метафоричним висловом, який відображає безпорадність та бажання позбутися від болючих спогадів. В кінці пісні персонаж висловлює надію знайти нові стосунки, які будуть менш болючими та складними. Пісня відображає складні людські емоції, які супроводжують кінець любовних відносин.

Коментарі (5)
  1. Pillovasi3.06.2024
    Сиджу, нудьгую і зовсім не очікувала знайти щось цікаве, але тут побачила "Ти просто шмата звичайна шмата" від Skryabin. Ну що ж, доведеться скачати і послухати, бо таке пропустити не можна!
  2. Exgregimar31.05.2024
    Як же ця пісня мене дратує! "Ти просто шмата звичайна шмата" від Skryabin... Навіть у стані ейфорії не можу це слухати спокійно. Мабуть, краще її скачати і видалити, щоб більше не потрапляла під руку. Якщо маєте сміливість – слухайте онлайн, але попереджаю: не для моїх нервів!
  3. Budsjalconsfi18.05.2024
    Ще одна бездоганна мелодія від "Skryabin". "Ти просто шмата звичайна шмата" - як дзеркало моїх почуттів. Це наче темна хвиля, що огортає, залишаючи відчуття провини й одночасно піднімаючи до еуфорії. Абсолютний кайф!
  4. Scufdiaregar16.05.2024
    Ніколи не думала, що музика може настільки підкреслити мою болючість і страх. Відчуваю розчарування від того, що такі пісні існують. Хочеться вірити, що світ може запропонувати щось краще. Вибачте, але це зовсім не моє.
  5. Enhaiberhzhong10.05.2024
    Незважаючи на складність і тривожність моїх відчуттів, я не можу втриматися від бажання скачати цю пісню. Вона точно відображає мої переживання і, можливо, допоможе мені знайти відповіді на важливі питання. Музика Skryabin завжди знаходить шлях до серця
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!