RuslanaВау А В Цьому Правди Нема Вау І Ти Кайфуєш Дарма

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вау А В Цьому Правди Нема Вау І Ти Кайфуєш Дарма

Текст пісні "Вау" від Ruslana розкриває образ сильної і незалежної особистості, яка виражає свою незворушність та байдужість до думок інших. У пісні ідеться про самоствердження та самовираження через ігнорування зовнішніх оцінок і стереотипів.

Перший куплет і приспів підкреслюють, що співачка не звертає уваги на минулі відносини і образи, вона живе за власними правилами і сама вирішує, хто зможе бути поруч з нею. Вислови "Вау! А в цьому правди нема. Вау! І ти кайфуєш дарма" можуть символізувати здивування оточення її незалежністю та способом життя, який не потребує чужої думки для власного щастя.

Далі в тексті вона говорить про свою байдужість до соціальних ярликів і ролей, вказуючи на те, що їй все одно, хто перед нею — її не цікавлять чужі біографії або соціальний статус. Це демонструє її фокус на внутрішньому світі і самоприйнятті.

Приспів підсилює цю тему, повторюючи "Вау!" як виклик суспільним нормам та очікуванням. Співачка описує себе як особистість, яка знаходить свій власний шлях до "нірвани", прагнучи до внутрішнього спокою і самодостатності, незалежно від зовнішніх оцінок.

У пісні Ruslana використовує сильні і впевнені висловлювання, щоб підкреслити свою самодостатність і незалежність, викликаючи захоплення "Вау" у тих, хто намагається її зрозуміти або судити. Це служить маніфестом особистісної свободи і самовираження.

Коментарі (1)
  1. Tranapcumab19.06.2024
    Загубилась між рядками, але ця пісня – справжній вихор емоцій! Страшно зачаровує і водночас ревно хапає за серце. Шизоїдна грація Руслани змушує скачати, бо тільки так відчуєш кожну хвилину цього неймовірного кайфу!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!