Okean ElzyДовго Мовчиш Так Не Сиди

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Довго Мовчиш Так Не Сиди

Пісня "Довго мовчиш так не сиди" гурту "Океан Ельзи" описує стан відчуженості та емоційної порожнечі. У перших рядках відображено атмосферу безнадії та спустошеності, що підсилюється згаслим вітром та висохлою ніччю. Персонажі пісні відчувають себе не повноцінно живими, звертаючись із проханням "виключіть нас", що символізує їхнє бажання відімкнутися від навколишнього світу.

Центральна частина пісні підкреслює відсутність спілкування та емоційної зв'язку між людьми. Головний персонаж закликає співрозмовника "не сидіти" і "вимкнути CD", що може символізувати бажання змінити стан речей, рухатися далі, залишити пасивність. Фрази "хочу — не хочу", "знаю — не знаю" відображають внутрішню суперечність та нерішучість.

В останніх рядках пісні говориться про втрату ілюзій та неможливість повернення до "ангельського саду", що могло б означати минуле, сповнене щастям та безтурботністю. Фінальні слова "не така, як всі" та заклик замовити таксі наголошують на небажанні персонажа залишатися в цьому стані і підкреслюють його бажання вирватися з кола байдужості та самотності.

Коментарі (1)
  1. Stylsiivesho24.04.2024
    Кожен акорд цієї пісні — це маленька революція в серці. "Довго мовчиш так не сиди" — це не просто музика, це заклик до дії, що змушує серце битися в ритмі надії і змін! Okean Elzy знову не залишає байдужими, дякую за цю пісню!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!