RuslanaРаз Два Три Чотири Вау Вау Вау Вау

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Раз Два Три Чотири Вау Вау Вау Вау

Текст пісні відображає досить саркастичне та іронічне ставлення до взаємин між людьми, які зосереджені на зовнішності та поверхневих аспектах. У перших строфах співак розповідає про своє ставлення до колишнього партнера, який його ранив, але це не викликає у нього болю чи жалю. Він виражає свою незалежність, зазначаючи, що тепер він сам визначатиме, ким буде ця людина у його житті.

У подальших рядках текст стає ще більш самоіронічним і самовпевненим. Артист описує себе як центр уваги, куди б він не прийшов, викликаючи захоплені вигуки "Вау!" з боку оточуючих. Він також висміює потребу інших визначати його особистість через призму соціальних стереотипів (як-от обговорення його сексуальної орієнтації чи захоплень).

Заключна частина пісні підкреслює егоцентричну та ексцентричну натуру виконавця. Він говорить про свою унікальність і геніальність, знову ж таки з іронією ставлячись до власної популярності і зовнішності, яку порівнює з грецькими скульптурами. Ця частина пісні має на меті показати, як суспільство часто надає надмірного значення зовнішності та успіхам, забуваючи про справжню сутність людини. Співак використовує повторення "Вау!" як лейтмотив, що підсилює ідею про надмірну захопленість та пустоту такого ставлення.

Коментарі (1)
  1. Bullckingoddi17.08.2024
    Чесно кажучи, зараз я більше думаю про борщ, ніж про пісні, але цікаво, чи "Вау Вау Вау" може якось зняти цей стрес... можливо, варто спробувати?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!