Odyn V KanoeБудь Мені Кимось

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будь Мені Кимось

Пісня "Будь мені кимось" від українського гурту Odyn v kanoe випромінює глибоку емоційність та вразливість. У тексті пісні відчувається бажання співачки знайти опору, стабільність у іншій людині, яка могла б стати для неї чимось значущим і надійним – якірем або маяком у морі життєвих негараздів.

Співачка описує себе як напівпусту квартиру, не атомну станцію, що символізує її внутрішню порожнечу та потребу в наповненні цієї порожнечі чимось суттєвим та цінним. Вона не бажає бути блискучою та поверхнево привабливою, як глянцевий журнал, а шукає глибини та щирості у стосунках.

Висловлювання "Чекаю тебе на паркетному старті" може символізувати очікування на новий початок у стосунках, сподівання на зміну, яка могла б прийти з появою важливої людини в її житті. Заклики до того, щоб стати їй "на шляху", підняти бунт, можуть відображати бажання відчути силу та впевненість поруч з кимось, хто здатний на рішучі вчинки та вираження своїх почуттів.

Таким чином, через текст пісні проходить нитка пошуку сенсу, відносин, які б могли стати рятівним кругом для співачки, надією на знайдення людини, яка не буде швидко "забрана", а стане справжнім супутником у житті.

Коментарі (3)
  1. Ocrosesre18.05.2024
    Зайшла сюди в пошуках чогось нового, а знайшла несподівано знайоме відчуття, наче повернулась у свої дитячі мрії. Дивне, але приємне переживання, коли слова й мелодія переплітаються у власних думках. Слухаю і розумію, що іноді все, що потрібно — це маленька втеча в музику, щоб знайти відповіді на запитання, які навіть не наважуєшся поставити. Навіть у найпесимістичніші дні можна знайти щось світле. Хто б міг подумати?
  2. Platucecbrid14.05.2024
    Цей трек як кавовий напій серед монотонних буднів, одночасно заряджає енергією і трохи збиває з пантелику. Хто ще відчуває себе так? Мабуть, тільки я. Але якимось дивним чином це додає мені впевненості. Хто хоче зануритися у щось не зовсім звичне, але по-своєму захопливе, заходьте і слухайте
  3. Plassurvegend7.05.2024
    Ця мелодія - справжнє заклинання для душі, яке миттєво переносить в світ спокою та мрійливості. З кожною нотою відчуваєш, як повільно зникає втома, залишаючи місце тільки чарам ніжного вокалу і гітарних акордів. Просто чарівно! Слухайте, і ви не пошкодуєте
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!