Про що пісня - Кинули

Пісня "Кинули" від українського гурту Скрябін виражає глибокі емоції зради і втрати, пов'язані з країною, яка раніше була об'єктом любові та захоплення. Спочатку автор тексту описує свої почуття до країни як до коханої, з якою він провів півжиття, відчуваючи тепло і прив'язаність до землі, що символізує безпеку і прихисток.

Проте, настрій різко змінюється з романтичного на розчарування та страх. Ліричний герой описує, як його почуття перетворилися на відразу, відчуваючи злість та песимізм через зраду, яку він відчув з боку країни. Текст пісні передає відчуття зневіри та безвиході через образи "іржаві кораблі" та "сірі очі", що контрастують з початковими образами краси та надії.

Головна тема пісні – це зрада та обман з боку керівництва або інших сил, які мали захищати інтереси народу, але натомість "кинули" його, порівнюючи цей акт зі спусканням у унітаз. Фраза "як лохів розвели" підкреслює глибоку образу та відчуття зради, яке переживає автор.

Пісня закінчується песимістичною відмовою від боротьби, пропонуючи втечу як єдиний вихід із ситуації, коли "посідаєм в поїзд і втікнем хто куди". Це відображає загальне розчарування та бажання знайти щастя деінде, далеко від місця, яке викликало стільки болю.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!