Сергій МироненкоЩоб Знов Тобі Сказати Кохаю До Тебе Буду Йти Крізь Тумани

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоб Знов Тобі Сказати Кохаю До Тебе Буду Йти Крізь Тумани

Пісня "Щоб знов тобі сказати кохаю" Сергія Мироненка – це лірична балада про боротьбу за відновлення минулого кохання, яке було втрачено. Ліричний герой висловлює свої почуття та розмірковує про холод, який став між ним і коханою особою. Він описує своє кохання як полум'я, яке протистоїть колючому льоду – метафора, що символізує біль і відчуття відторгнення.

Текст пісні переплітає образи зими і холоду з болем від втрати кохання. Проте, незважаючи на перешкоди, герой готовий долати будь-які труднощі, включаючи "тумани" невизначеності та відстані, щоб повернутися до коханої. Його мета – зігріти "колючий лід" своїм теплом, відновити зв'язок і "стерти всі свої наші рани", що символізує бажання зцілити минулі образи та відновити відносини.

Останні рядки пісні використовують образ шаленого сну, з якого все може промайнути, якщо його не зупинити. Віра в те, що все погане можна подолати і що залишиться лише тепло, є ключовою ідеєю пісні. Це вираження надії і рішучості, незважаючи на всі труднощі, які ліричний герой готовий долати заради любові.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!