Сергій МироненкоЩоб Стерти Всі Свої Наші Рани

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоб Стерти Всі Свої Наші Рани

Пісня "Щоб стерти всі свої наші рани" виконавця Сергія Мироненка занурює слухача в історію болючої розлуки та спроб примирення. Вірші описують контраст між теплими почуттями та холодністю, що виникає між коханими. "Моє полум'я твій колючий лід" символізує протистояння між внутрішнім теплом однієї людини та відчуженістю іншої. Ця метафора також відображає спроби одного із закоханих розтопити "лід" своїм "полум'ям", намагаючись відновити колишню близькість.

Основний мотив пісні — бажання подолати всі перешкоди на шляху до возз'єднання. "А я всі шляхи подолаю / Щоб знов тобі сказати кохаю" говорить про глибоке бажання підтримувати зв'язок незважаючи на минулі негаразди та фізичну відстань. Слова пісні передають невгамовний оптимізм та рішучість ліричного героя у своєму прагненні вилікувати обидві душі від минулого болю.

Завершується композиція образом, що підсилює ідею невпинної боротьби та надії на краще майбутнє. "Твій колючий лід розтоплю теплом / За тобою в слід хоч з одним крилом" підкреслює готовність йти за коханою людиною незалежно від обставин, навіть якщо для цього залишилося мало сил. Це демонструє не тільки відданість, а й віру в можливість відновлення стосунків, використовуючи любов як засіб для зцілення.

Коментарі (1)
  1. Lewdverdocer24.04.2024
    У цій пісні кожен акорд звучить як маленьке відкриття, а слова лікують душу. Сергій Мироненко чарівно перетворює звичайні ноти на музику, що дарує спокій у стресові часи. Це як ковток свіжого повітря в задушливий день! Послухала і відразу відчула, як легше дихати. Дякую за цей музичний шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!