Сергій МироненкоТвій Колючий Лід Розтоплю Теплом За Тобою В Слід Хоч З Одним Крилом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Твій Колючий Лід Розтоплю Теплом За Тобою В Слід Хоч З Одним Крилом

Пісня "Твій колючий лід" Сергія Мироненка описує болючий досвід любові, яка зіткнулася з труднощами та розчаруваннями. Символіка льоду та вогню використовується для підкреслення контрасту між холодністю відносин та спробами одного з партнерів розтопити цю байдужість теплом своєї любові. Ліричний герой звертається до минулих моментів спільного життя, коли місце ніжності та весни замінилося холодом та байдужістю, але він все ще готовий боротися за цю любов.

У рефренах пісні повторюється мотив рішучості та надії. Ліричний суб’єкт готовий долати будь-які перешкоди та тумани, щоб знову знайти зв'язок з коханою особою. Це виражається в готовності йти за партнером "хоч з одним крилом", що символізує відданість та готовність до самопожертв, навіть коли відчувається власна неповнота чи слабкість.

Загалом, пісня виражає глибокий емоційний біль та рішучість відновити згаслі відносини, наголошуючи на силі любові, яка може пережити навіть найглибші розчарування. Це викликає співпереживання та роздуми про значення стосунків, перепони на шляху до щастя, і силу волі, яка потрібна для того, щоб не здаватися у випробуваннях долі.

Коментарі (2)
  1. Annalise26.05.2024
    Відчуваю, як крізь кожну ноту цього треку пробивається промінь світла. Зараз я десь між небом і землею, шукаю баланс. Дякую за ці миті тепла і надії.
  2. Anerelul20.05.2024
    Як же ця пісня мене дістала! Але не можу перестати її слухати, навіть коли на межі вибуху. Текст і мелодія врізаються в пам'ять, і хочеться розібрати кожне слово. Дійсно, "Твій колючий лід розтоплю теплом за тобою в слід хоч з одним крилом" - щось в цьому є. Сергій Мироненко, ти вмієш зачепити!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!