Сергій МироненкоПромайнуло Все Мов Шалений Сон Вітром Віднесе Все Що Замело

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Промайнуло Все Мов Шалений Сон Вітром Віднесе Все Що Замело

Пісня "Промайнуло все мов шалений сон" Сергія Мироненка торкається теми втрати та відновлення у стосунках. Ліричний герой висловлює глибокі почуття розлуки і болю, які виникли після того, як його стосунки з коханою людиною зіткнулись з труднощами. Він описує свої почуття через метафори, такі як "моє полум'я" та "твій колючий лід", що вказує на контраст між його теплом та її холодом, любов'ю та відчуженням.

У другому куплеті пісні підкреслюється рішучість героя подолати всі перешкоди на шляху до примирення. Він готовий йти через тумани, що символізує невизначеність та складнощі, для того, щоб знову заявити про свої почуття та спробувати залікувати рани минулого. Це вказує на його непохитну віру в можливість відновлення зв'язку.

Припев пісні висловлює надію на те, що все погане промайне, як сон, і що нові зусилля допоможуть відновити втрачене. "Вітром віднесе все що замело" символізує прагнення очистити минуле та почати все з чистого аркуша. Герой вірить, що його любов і тепло зможуть розтопити "колючий лід" відчуження, підкреслюючи його готовність боротися за любов до кінця, навіть якщо залишиться "з одним крилом".

Коментарі (2)
  1. Dobatorfrat16.05.2024
    Завантажила цю пісню, і тепер не можу відірватись! Немов шалений сон, що заблукав у моєму серці. Сергій Мироненко зумів створити щось неймовірно гармонійне, але водночас зворушливе. Це ідеальна музика для тих, хто прагне зануритися у вир емоцій і забути про все навколо. Що ж, вітер може віднести все, але ця пісня залишиться зі мною назавжди. Просто магія
  2. Recsuppklasun20.04.2024
    Як завжди, Сергій Мироненко зумів втілити в пісні весь вихор емоцій, що насувається, немов осінній вітер! Ця мелодія — справжній калейдоскоп почуттів. І хоч думки мої бігають хаотично, ця пісня на мить змушує їх зупинитися та замислитись. Просто чарівно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!